Dublă campioană la lupte libere la doar 13 ani!

Copăceanu Georgiana Anastasia de la CSS Caransebeș este campioană națională la lupte Juniori III. Medalia de aur i-a fost acordată pentru categoria 48 kg la Campionatul Național de la sfârșitul săptămânii.

Concursul s-a desfășurat în sala „Anton Pongracz” din Târgu-Mureș. „A fost considerată de specialiști cea mai frumoasă finală desfășurată, datorită câștigării înainte de limita regulamentară de joc: în 30 de secunde. A reușit să o învingă pe Covalciuc Simona din Vaslui printr-un procedeu de 4 puncte numit tur de cap, finalizat cu tuș”, ne-a declarat instructorul Dumitru Toc.

Georgiana este în acest moment dublă campioana națională în 2015, la vârsta de doar 13 ani, după câștigarea titlului național de la Amara în iulie și de la Târgu Mureș în acest week-end.

Dumitru Toc așteaptă o nouă medalie și din partea lui Popa Alexandru Nicușor, categoria 85 de kg, care va intra duminică în concurs.

Comments

  1. Dublă campioană la lupte libere la doar 13 ani! - Stiri locale | Ziare locale online din România says:

    […] Copăceanu Georgiana Anastasia de la CSS Caransebeș este campioană națională la lupte Juniori III. Medalia de aur i-a fost acordată pentru categoria 48 kg la Campionatul Național de la sfârșitul săptămânii. Concursul s-a desfășurat în sala “Anton Pongracz” din Târgu-Mureș. ”A fost considerată de specialiști cea mai frumoasă finală desfășurată, datorită câștigării înainte de limita regulamentară de joc în 30 de secunde. A reușit să o învingă de Covalciuc Simona din Vaslui printr-un procedeu de 4 puncte numit tur de cap, finalizat cu tuș”, ne-a declarat instructorul Dumitru Toc. Georgiana este în acest moment dublă campioana națională în 2015, la vârsta …mai multe stiri […]

  2. Dublă campioană la lupte libere la doar 13 ani! - Agenda Primarului says:

    […] Georgiana este în acest moment dublă campioana națională în 2015, la vârsta Sursă știre […]