FOTO. Gugulanii, în fruntea clasamentului după victoria cu bucureștenii!

Gugulanii și-au adjudecat cele trei puncte și pe teren propriu în fața celor de la CSM București, scor 3-1. Voleibaliștii au jucat pentru prima dată în acest debut de campionat în fața propriilor suporteri care au venit în număr foarte mare să-i susțină, drept dovadă că au prestat un joc bun cu foarte multe faze spectaculoase.

Prin serviciile bune ale jucătorilor Cedic, Teixeira și Lung, bănățenii au putut să acumuleze puncte importante și să construiască punct cu punct spre victorie. Bucureștenii au reușit să obțină un set pe fond de relaxare a caransebeșenilor, care au cedat la scorul 25 la 23. Pe final de set 3, a fost introdus pe teren Emil Lung, care a ajutat în apărare, antrenorul Valentin Pereu având inspirația să înceapă și setul IV cu același jucător, care a demonstrat voință, dar și foarte bună tehnică la fileu, reușind să pună umărul la victoria AS Volei Club Caransebeș, în aplauzele sutelor de spectatori.

„A fost un joc cu bune și cu rele, m-am bucurat că băieții au revenit după oscilațiile pe care le-am întâlnit și la alte meciuri, dar au fost mult mai puține de această dată. Suntem în fruntea clasamentului, dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Campionatul este cel mai puternic din ultimii 20 de ani și vor veni meciuri din ce în ce mai grele. Voi încerca să repar la antrenamente greșelile pe care le-au făcut băieții mei în joc și să fim mai pregătiți în meciul viitor, pe care-l avem la Dej”, a declarat la finalul victoriei din Sala Polivalentă antrenorul AS Volei Club Caransebeș Valentin Pereu.

Comments

  1. […] Gugulanii și-au adjudecat cele trei puncte și pe teren propriu în fața celor de la CSM București, scor 3-1. Voleibaliștii au jucat pentru prima dată în acest debut de Campionat în fața propriilor suporteri care au venit în număr foarte mare să-i susțină, drept dovadă că au prestat un joc bun cu foarte multe faze spectaculoase. Prin serviciile bune ale jucătorilor Cedic, Teixeira și Lung, bănățenii au putut să acumuleze puncte importante și să construiască un scor cu punct spre victorie. Bucureștenii au reușit să obțină un set pe fond de relaxare a caransebeșenilor, care au cedat la scorul 25 …mai multe stiri […]

  2. […] Prin serviciile bune ale jucătorilor Cedic, Teixeira și Lung, bănățenii au putut să acumuleze puncte importante și să construiască un scor cu punct spre victorie. Bucureștenii au reușit să obțină un set pe fond de relaxare a caransebeșenilor, care au cedat la scorul 25 Sursă știre […]