Drumuri criminale şi inundații în Caraş-Severin, din cauza corupției! DNA a descins în forță!

explo 1000x200

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează astăzi percheziții domiciliare în 48 de locații la şefi de instituţii, primari şi oameni de afaceri suspectaţi de săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în cursul anului.

Drumurile morţii din Caraş-Severin administrate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara sau problemele legate aproape an de an de inundaţii, de care Apele Române nu sunt deloc străine, încep să fie justificate de procurorii anticorupţie. Nu mai puţin de 48 de locații din București și județele Timiș, Cluj, Brașov, Sibiu, Argeș, Prahova, Arad, Suceava, Galați, Iași și Constanța, din care 20 sunt instituții publice, iar restul – sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice, sunt vizate de ampla acţiune de astăzi.

Procurorii DNA au descins în această cauză şi la mai multe instituţii din Timiş, care au strânsă legătură cu judeţul Caraş-Severin. În primul rând e vorba de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timiş, al cărui director comercial este fostul primar al oraşului Bocşa, Mirel Pascu, dar şi la Administraţia Bazinală de Apă Banat.

Potrivit pressalert.ro, președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, a fost ridicat de procurorii DNA și condus, sub escortă, la Palatul Administrativ. Procurorii ar verifica mai multe documente legate de atribuirea de fonduri.

 

foto: pressalert.ro

banner 970 x 250

Comments

  1. alexandru nemoianu says:

    Este necesara si ancheta asupra modului in care fondurile de mentinere si imbunatatire rutiera au fost folosite de catre Primaria Prigor sub mandatul,de trista amintire,al infractorului condamnat Pavel Verindean.Acel om trebuie pus dupa gratii.

  2. Ppa says:

    Nu are nici o legatura cu inundatiile din jud. Caras- Severin. Conexiunea este indirecta exact ca si in Povestea porcului…