Drumul Reşița – Secu şi retur nu mai duce la service!

Administraţia locală reşiţeană s-a pus pe treabă pentru ca ieşirile la iarbă verde în zona Lacului Secu să nu se mai încheie şi anul acesta cu bucşe sau braţe rupte şi, în consecinţă, să coste o mică avere!

Primăria Reşiţa a obţinut la finele lui 2015 aprobarea finanțării de către Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea drumului către Lacul Secu. Până să fie cheltuiţi cele 3,5 milioane de euro pe un asfalt ca în palmă, administraţia locală a început să cârpească actualul covor asfaltic. Serviciul Public Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire continuă lucrările edilitare în municipiul Reşiţa. Sunt în curs de execuţie lucrările de reparaţii ale carosabilului, care presupun frezarea asfaltului şi plombarea cu mixtură asfaltică, în cartierul Lend, pe străzile Scoruşului, Primăverii, Cireşului şi pe drumul spre staţiunea Secu”, ne-a informat Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al municipalităţii.

Drumul către Lacul Secu este decopertat pe mai multe porţiuni, acolo unde asfaltul a fost serios afectat, astfel că până la turnarea plombelor e recomandată o viteză foarte redusă, diferenţele de nivel fiind destul de mari şi devastatoare pentru autoturisme. Lucrările drumarilor din subordinea administraţiei publice locale nu se rezumă doar la atât. Totodată, în municipiul Reşiţa sunt reînnoite în această săptămână marcajele rutiere în zonele: Calea Timişoarei, Triaj, urmând ca, până la sfârşitul lunii aprilie, să fie cuprinse şi zonele: Bd. A. I. Cuza, Bd. Revoluţiei din Decembrie, străzile Sportului şi Petru Maior”, a mai precizat Roxana Topală.

Comments

  1. PRAFUL says:

    Sunt zone intregi inecate in praful de pe arterele principale si parcari! La Primaria Resita nu s-a aflat de inventia, mai veche, de pompe compresoare pentru jet apa, nu stropitoarele ce mai circula vara!?
    Macar odata pe an sa adune praful cu jet de apa de pe Calea Timisorii, parcarea vamii …