Lucia Moruț duce din nou Reşiţa la turneul final!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Echipa de handbal masculin a Liceului Teoretic ,,Traian Vuia” din Reşiţa este una dintre principalele favorite ale turneului semifinal care se desfăşoară în Sala Polivalentă din municipiu.

În prima zi a turneului semifinal la juniori I, elevii profesoarei Lucia Moruț au întâlnit-o pe CSS Sighișoara, o echipă care a arătat de la primul meci că își dorește să ajungă la tuneul final.  Abia la jumătatea primei reprize băieții de la ,,Traian Vuia” au reușit să se desprindă sensibil pe tabelă, dar la pauză avantajul de şase goluri, 22-16, a adus ceva mai multă linişte. Repriza a doua a fost un adevărat spectacol,  mureșenii  apropiidu-se chiar și la un gol în repetate rânduri. După foarte multe emoții date publicului reșițean, echipa Liceului Teoretic ,,Traian Vuia” a reuşit să câștige cu 42-39, Raul Heimbach și Raul Puia fiind principalii marcatori ai gazdelor. ,,Ne-am făcut singuri meciul greu. Am condus cu șase și chiar cu opt goluri, dar spre finalul meciului adversarii s-au apropiat la un singur gol. Asta înseamnă să-ți faci meciul greu. Îmi felicit sportivii pentru victorie. Chiar dacă ei sunt cei mai mici ca vârstă din această grupă semifinală, nu înseamnă că nu ne dorim să mergem mai departe, în turneul final”, a comentat după meciul de debut profesoara Lucia Moruț.

În a doua zi a turneului, reșițenii au avut un meci mult mai ușor, cu CSS Năvodari, de care au dispus cu 35-22 (10-19). Astăzi, ,,Traian Vuia” va întâlni, de la ora 16.00, a doua mare favorită la calificare, CSM Bucureşti. Clasamentul final îl vom afla însă abia duminică. Sâmbătă, Liceul ,,Traian Vuia va disputa meciul cu LPS Suceava (ora 14:00), iar duminică, de la 10.00, va întâlni LPS Cluj-Napoca (ora 10:00).

untitled design set 970x90 px

Profesoara Lucia Moruţ are la dispoziţie următorul lot de jucători: Lotul reșițenilor: Marius Băniță, Gabriel Țicală, Răzvan Lupitu, Raul Heimbach, Raul Puia, Elian Apostol, Sebastian Sonohat, Marius Drăgănescu, Sebastian Crăc, Dorian Ionescu, Eduard Belchite, Flavius Bejan, Adrei Balog, Narcis Nicolau și Alexandru Buzilă.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157652022412555 “]

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/