Alte limitatoare de viteză! De data asta, omologate!

Pe destule dintre străzile Reşiţei nu se circulă tocmai în cele mai bune condiţii, de vină fiind starea precară a covorului asfaltic, dar nici acolo unde lucrurile stau mai bine conducătorii auto nu au motive să calce acceleraţia până la limita maximă admisă, după caz, de 40, 50 sau 60 de km/h!

Primăria Municipiului Reşiţa prin „Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire” a început de joi amplasarea limitatoarelor de viteză, ne-au informat reprezentanţii administraţiei publice locale. „Până în prezent, au fost montate limitatoare de viteză în zonele Bd. Muncii, Bd. A.I. Cuza, iar în zilele următoare vor fi amplasate pe Bd. Republicii, Str. Progresului, Str. Ţarcului, Str. Făgăraşului, Al. Herculane. Locaţiile pentru montarea limitatoarelor de viteză au fost aprobate în Comisia de circulaţie de la nivelul municipiului Reşiţa”, a precizat Roxana Topală.

Odată cu montarea acestor limitatoare de viteză, Primăria le recomandă participanţilor la trafic să circule cu prudenţă.

Comments

  1. Alex says:

    Sunt prea bune drumurile din oras, era necesar o asemenea masura ca sa ne distrugem si mai rau masinile in viitorul apropiat. O masura foarte buna, va felicit !