Guerrilla iese în stradă să-şi câştige respectul!

Membrii celei mai cunoscute asociaţii de motociclişti din Reşiţa şi-au pregătit motoarele pentru prima paradă a anului, prin care salută începutul unui nou sezon plin de adrenalină şi senzaţii tari, dar totodată îi avertizează pe ceilalţi participanţi la trafic să privească mai des şi cu mai multă atenţie în retrovizoare.

Asociaţia Guerrilla Motors România, împreună cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, Casa de Cultură Studenţească Reşiţa şi Şcoala De Şoferi Eurodynamic, va organiza sâmbătă o campanie rutieră prin care se doreşte promovarea respectului între participanţii în trafic, fie ei pe două sau patru roţi! În cadrul acestei campanii va avea loc o paradă moto pe principalele artere ale Reşiţei şi se vor împărţi pliante celor aflaţi în trafic privind promovarea unei bune conduite rutiere”, informează Iulian Băguţ, preşedintele asociaţiei.

Motocicliştii se vor întâlni la ora 13.00, în parcarea de la Greek Bistro (lângă OMV, Triaj), pentru ca la ora 14.30 să se plece în paradă pe străzile Reşiţei. O oră mai târziu, se va urca până la Cabana Militară din Crivaia, unde se poate participa la un party organizat cu ocazia Banat Poker Run.