Două mari legende K1 ale lumii vor urca în ringul reșițean.

Gala Superkombat le pregătește fanilor surprize de proporții. Doi dintre cei mai buni luptători de K1 ai tuturor timpurilor vor fi prezenți sâmbătă la competiție pentru a urmări la lucru noua generație de luptători.

Jerome Le Banner și Xhavit Bajrami îi vor bucura pe reșițeni cu prezența la Gala Superkombat ce va avea loc sâmbătă în Reșița. Renumit datorită confruntărilor sale epice, dar şi a apariţiilor în mai multe producţii cinematografice, precum Asterix şi Obelix sau Infidelii, francezul Jerome Le Banner, în vârstă de 41 de ani, are la activ 77 de victorii și 22 de înfrângeri. Prezent la Reșița, acesta îl va însoți pe conaționalul său Brice Guidon, cel care va lupta la mijlocul serii cu Raul Cătinaș.

Până acum un an şi jumătate m-am antrenat împreună cu Le Banner în Olanda, am fost colegi de sală la Chakuriki. Este o adevărată legendă, dar, din păcate, timpul nu iartă pe nimeni şi acum a venit momentul pentru ca o nouă generaţie să răsară. Mă bucur că ne reîntâlnim, însă îl anunţ să se aştepte să plece dezamăgit. În ring, nu îi voi da nicio şansă lui Guidon, a explicat Cătinaş, care de-a lungul timpului a învins nume precum Rico Verhoeven, Hesdy Gerges şi Petar Majstorovic.

Dacă Le Banner a mai fost în România în urmă cu trei ani, la gala de la Bucureşti, pentru albanezul Xhavit Bajrami vizita în țară este o premieră. Faptul că slovenul Enver Slijvar, elevul său, s-a calificat pentru Superkombat WGP Reşiţa datorită victoriei obţinute în toamnă, în Italia, la New Heroes, l-a convins și pe Xhavit Bajrami să vină la Reșița pentru mult așteptata gală K1.

Am citit multă istorie în ultimii ani şi ştiu că Albania şi-a căpătat independenţa datorită unei influenţe puternice a României, aşa că mă simt onorat să vin în ţara voastră. Slijvar este pregătit să facă un meci care să ridice sala în picioare, deşi Sebastian Ciobanu şi-a căpătat o reputaţie de dur, a explicat Bajrami.

Comments

  1. Afacerea ta says:

    Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati: cultivareaciupercilor.ro

  2. Afacerea ta says:

    Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe: crestereaprepelitelor.ro