FOTO: ,,Școala altfel”, marcată și la Diverta!

explo 1000x200

Școlarii clasei a II-a, de la Școala Generală Numărul 9, au luat cu asalt librăria Diverta, din incinta centrului comercial Nera Shoping Center, marcând astfel „Școala altfel” printre cărți.

Aflați în săptămâna în care elevii participă la diferite activități extracurriculare și cu mai puțin de două zile înaintea binemeritatei vacanțe de Paște, prichindeii Generalei nr. 9 au ales să răsfoiască diverse cărți, una mai atrăgătoare decât cealaltă.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157643740232814″]

Într-o atmosferă caldă, elevii au citit și povestit împreună cu învățătoarea lor basmele fraților Grimm, aceștia fiind atrași în special de povestea Hansel și Gretel. De pe măsuță nu au lipsit mult doritele recompense.

,,A fost minunat, este foarte bine că mai avem și astfel de activități în prag de vacanță. Am obosit de cursuri, deși acestea ne vor fi utile pe viitor”, a spus unul dintre școlari.

Ziua s-a încheiat și cu o vizită din partea celor mari. Studenții de la Facultatea de Inginerie au luat cu asalt librăria și au dezbătut subiecte legate de cărțile virtuale, care, mai nou, le fac o concurență acerbă celor tipărite. În prezența cadrelor didactice, viitorii ingineri au discutat și despre literatură mai bine de o oră.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157643740281074″]

Deși ziua a fost extrem de obositoare pentru echipa Diverta, aceasta a mai marcat o zi plină de realizări în ce privește relațiile interumane.