FOTO: Vandalii au făcut praf pomii din zona Victoria!

explo 1000x200

Primăvara a fost așteptată de autoritățile locale reșițene cu flori și pomi plantați în toate parcurile municipiului. Viața puieților îmbobociți a fost scurtă însă, în fața nesimțirii celor care au vandalizat aproape toți pomii plantați recent în zona Victoria.

 

Dimineața acestei zile a găsit parcul din zona Victoria cu aleile chelite de pomii plantați recent de către autoritățile locale. Puieții proaspăt înfloriți au fost rupți de la jumătate, iar crengile au fost aruncate pe jos. Nesimțirea, răutatea sau lipsa celor șapte ani de acasă au stat la baza vandalismelor care au distrus pomii din parcul Victoria. Mai mult decât atât, cei care au ciopârțit crengile proaspăt înflorite nu au avut niciun alt motiv care să le justifice faptele decât nesimțirea. Oamenii care frecventează parcul sunt revoltați în fața crengilor căzute la pământ.

Nu se poate așa ceva. Generațiile astea sunt din ce în ce mai prost crescute. Ce au avut cu sărăcii pomi nu pot să-mi explic. Sigur niște vandali fără cei șapte ani de acasă. Au trecut pe acolo și s-au gândit că ar fi frumos să rupă pomii”, a explicat Laie Grigoraș, unul dintre cetățenii revoltați în fața puieților vandalizați.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157643739676774″]

Acuzele cetățenilor deranjați de mentalitatea noilor generații de vandali au fost dezarmate în fața concluziilor la care au ajuns organele legii. Se pare că persoana care a vandalizat cu nesimțire pomii este o femeie, nicidecum un grup de adolescenți prost crescuți.

Reprezentanții Poliției Locale au reușit să pună mâna pe cea care a transformat pomii în crengi aruncate pe jos. ,,Pomii din zona Victoria au fost vandalizați. Persoana care a cauzat distrugerile a fost identificată și reținută. Este vorba de o persoană de sex feminin. Vor fi luate măsurile legale asupra ei”, a explicat Alexandru Ciati, șeful Poliției Locale Reșița.

Comments

  1. Afacerea ta says:

    Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati:www.cultivareaciupercilor.ro

  2. Afacerea ta says:

    Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe:www.crestereaprepelitelor.ro