Nu mai vine Artimon! Vezi aici cine e noul antrenor al Metalului!

Lucrurile încep să se precipite tot mai tare în Valea Domanului. Dată ca sigură venirea lui Alin Artimon pe banca tehnică de către patronul Cătălin Rufă, mutarea a picat în această dimineaţă.

Respectul pe care Alin Artimon i-l poartă primarului Caransebeşului, Marcel Vela, şi grupul unit pe care l-a format la Balta Sărată au cântărit mai mult decât oferta de a prelua Metalul Reşiţa. Alin Artimon nu mai vine în Valea Domanului, lucru confirmat de patronul Cătălin Rufă pentru expressdebanat.ro în urmă cu câteva minute. Interesant este că primarul Reşiţei, Mihai Stepaescu, a vorbit într-o conferinţă de presă, cu două ore mai devreme, despre Artimon ca fiind cap de listă. Cu alte cuvinte, acesta încă nu aflase de răspunsul dat de antrenorul lui FC Caransebeş. „Am aflat ieri de plecarea lui Pelici și că astăzi o să vină Artimon. Asta am aflat de la președintele și, practic, patronul clubului din Valea Domanului”, a explicat Stepanescu.

Refuzat de Artimon, Cătălin Rufă a bătut imediat palma cu alt tehnician, trecut şi el pe la Caransebeş. „S-a sucit Alin. A spus că nu poate să lase Caransebeşul, dar şi-a dat acordul pentru a veni la Reşiţa Stelian Gherman. Mâine îl aşteptăm la echipă. Îl înţeleg pe Alin, îşi dăduse cuvântul acolo, îşi dorise să vină la noi, dar a început un proiect acolo şi îl înţeleg. Aseară era 99,99 la sută sigur că vine, aşa s-a exprimat. Conform discuţiei pe care am avut-o, domnul Gherman este noul antrenor al echipei. Proiectul acesta merge mai departe indiferent cine este antrenor”, a precizat Rufă pentru expressdebanat.ro.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Stelian Gherman inalt ca Brazii si navalnic ca Fortuna….

  2. LuxPhotoFuchs says:

    Iata-l