Dosarul APIA, fabricat de politicieni şi procurori

Pus în libertate pe cauţiune printr-o decizie a Curţii de Apel Timişoara, Iancu Simion – Simi, fostul primar al oraşului Oţelu Roşu, acuzat de infracţiuni de corupţie, lansează acuzaţii grave.

Supranumit “Împăratul”, Iancu Simion – Simi e judecat pentru că ar fi luat mită de la omul de afaceri lugojean Tudor Jurj, infracţiune ce face obiectul unui dosar în care mai sunt inculpaţi fostul primar al comunei Socol, Valentin Ghiţă, şi fostul director executiv al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Caraş-Severin, Romică Anculia. Candidat din partea PP-DD la alegerile parlamentare din 9 decembrie, Iancu Simion – Simi spune că nu se teme de faptul că acest dosar poate fi folosit ca armă politică în campania electorală de către contracandidaţii săi. Şi asta pentru că ar fi nevinovat.

“Acest dosar care a fost fabricat politic va avea rezolvare în cel mai scurt timp şi voi dovedi încă o dată că au fost fabricat de doi politicieni, doi procurori, de doi miliţieni. Voi spune mai multe la momentul oportun, când voi ajunge în Parlament şi voi putea vorbi sub alt aspect. Nu sunt vinovat cu nimic şi voi demonstra în instanţă că sunt un om corect”, a declarat fostul primar de Oţelu Roşu.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)

Comments

  1. papac says:

    nesimtirea cat casa la tine