Dosar penal pentru abuz în serviciu după imaginile de groază de la Spitalul Județean de Urgență Reșița!

Problema revoltătoare de la Spitalul Județean de Urgență Reșița capătă iz penal! Un dosar de cercetare pentru comiterea infracțiunii de abuz în serviciu a fost înregistrat astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița.

Imaginile publicate chiar de Ziua Națională din Staționarul 3 al Spitalului Județean de Urgență Reșița par să aibă cel mai mare impact de până acum. Nu este prima oară când apar fotografii și filmări greu digerabile, însă este pentru prima dată când situația ajunge să ia o asemenea amploare.

Astăzi a fost înregistrat un dosar penal pentru abuz în serviciu la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița. Anchetatorii fac referire la faptul că „mai mulți pacienți cu probleme psihice și alte probleme de sănătate, internați într-o secție din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița, nu primesc îngrijiri adecvate fiind lăsați dezbrăcați pe holurile secției, direct pe ciment/podea sau alături de persoane decedate care nu au fost ridicate din saloane, precum și referitor la condițiile din saloanele/spațiile în care aceștia sunt internați”.

Rămâne de văzut spre ce persoane se va îndrepta ancheta și, în cele din urmă, cine va răspunde penal pentru dezastrul de la Spitalul Județean de Urgență Reșița.

CITEȘTE ȘI: Alina Stancovici trebuie să plece! Managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița răspunde cu funcția! O va face și penal?