Andrei Plujar, sătul de experienţa politicienilor cărăşeni care nu au făcut nimic pentru judeţ

Apropierea cu pași repezi a alegerilor parlamentare îl determină pe Andrei Plujar, candidatul USR-PLUS pentru un loc în Camera Deputaților, să le deschidă cumva ochii cetățenilor din Caraș-Severin înainte ca aceștia să le acorde încă o dată votul încrederii celor care, deși au avut ocazia să se implice în schimbarea peisajului gri al județului, nu au făcut nimic. Chiar dacă se consideră un altfel de politician, gata să lupte pentru oamenii din zonă, tânărul își pune întrebarea dacă electoratul, dezamăgit de întreaga clasă politică, mai are curajul să spere în schimbare.

Lipsa de interes a celor care, odată instalaţi în funcţii-cheie, au uitat de promisiunile făcute electoratului a stat la baza pasului făcut în lumea politică de către tânărul antreprenor. Întrucât putea alege orice formațiune politică, Plujar a explicat că aderarea la USR nu a fost deloc întâmplătoare, acesta reuşind să identifice aici oameni cărora le pasă de cetățeni, de problemele acestora, specialiști care pot veni cu soluții reale:

„În 2016, atunci când m-am alăturat echipei, am simțit un altfel de partid politic și mă bucur că, până în momentul de față, nu am fost dezamăgit de conducerea partidului, de colegi. Din contră. Am legat prietenii, avem o echipă minunată de oameni dornici să schimbe ceva în orașul lor, în comuna lor. Sunt oameni care își doresc o schimbare reală în România, oameni care nu cer nimic în schimb. Schimbarea trebuie să plece de la clasa politică. Problema e dacă ne dorim sau nu o altă clasă politică. Aceasta este întrebarea pentru cărășeni: «Votăm la fel cum am votat până acum sau votăm altfel?»”, se întreabă candidatul cărășan înscris pentru ocuparea unui fotoliu în Parlamentul României.

Cu toate că lupta din 6 decembrie nu va fi una ușoară, în bătălie fiind angrenați candidați care speră la al doilea, al treilea, chiar al șaselea mandat de parlamentar, Andrei Plujar se arată încrezător în victorie și asta pentru că experiența celor care au reprezentat până acum județul s-a dovedit a fi nulă, reprezentantul USR dându-l aici ca exemplu pe Ion Mocioalcă, varianta aleasă de PSD pentru Senat:

„Cu ce ne-a ajutat experiența politicienilor timp de 20 de ani? Cu ce ne-a ajutat pe noi faptul că domnul Mocioalcă are experiență și, iată, astăzi, vrea un an șaselea mandat? Acum nu mai vrea deputat, vrea senator. Pe mine nu m-a convins. De aceea am intrat în politică. Aceasta e întrebarea la care ar trebui să mediteze toți alegătorii în momentul în care vor merge la urne. Ce au făcut acești politicieni cu experiență, care ne privesc pe noi, cei de la USR, cu superioritate? Cum și-au pus ei experiența în slujba cetățenilor?”, reprezintă alte întrebări la care Plujar s-ar bucura să primească un răspuns.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/