PNL, un partid credibil! Ion Chisăliță: „Guvernul PNL a demonstrat în acest an că poate dezvolta România, județul Caraș-Severin”

Fost primar al orașului Moldova Nouă în perioada 2008-2012, principalul contracandidat al lui Adrian Torma pentru aceeași funcție în cadrul alegerilor locale din 27 septembrie, Ion Chisăliță, consilier județean PNL și una din variantele alese de liberali pentru un fotoliu în Camera Deputaților nu se teme de nicio bătălie politică, întrucât expertiza pe care o deține, cea din domeniul administrativ și cea profesională, poate garanta soluții pentru cetățeni, indiferent dacă în discuție intră locuitorii orașului Moldova Nouă sau cei ai județului Caraș-Severin.

Cum soarta României în următorii ani depinde de modul în care vor vota cetățenii în data de 6 decembrie, politicianul a ținut să scoată în evidență câteva din motivele pentru care atât acesta, cât și colegii săi merită să obțină încrederea cărășenilor:

„Sunt omul faptelor și cred că am demonstrat acest lucru atât în autoritatea publică, în calitate de primar al orașului Moldova Nouă, cât și în zona profesională. Îmi doresc ca oamenii să voteze Ion Chisăliță deoarece nu am nicio rezervă în a disemina expertiza pe care o dețin în folosul României și în folosul județului Caraș-Severin. Sper ca oamenii să voteze Partidul Național Liberal deoarece este un partid credibil. Guvernul PNL a demonstrat în acest an că poate dezvolta România, județul Caraș-Severin. Dacă Partidul Național Liberal va guverna, pot spune că speranța și viitorul României sunt asigurate”.

Referitor la situația orașului Moldova Nouă, oraș care, din cauza unor anomalii apărute în procesul electoral din 27 septembrie, nu are organisme de conducere, soarta urbei urmând să fie decisă de Înalta Curte de Casație și Justiție, inginerul silvic a subliniat că va urma ordinea cronologică a candidaturilor, ceea ce înseamnă că e dispus să cârmuiască UAT-ul de la Dunăre, dacă acest lucru va fi posibil, politicianul fiind convins, în eventualitatea triumfului din 6 decembrie, că locul său în Parlament poate fi ocupat de Magda Lungu, omul în care Ion Chisăliță are încredere că va pune în aplicare toate proiectele gândite pentru Caraș-Severin și nu numai:

„Va fi o alegere grea, dar voi parcurge toate bătăliile politice până la capăt. Dacă, la Moldova Nouă, vor fi reluate alegerile, voi participa pentru că am obligația morală față de cei care m-au votat și nu sunt puțini. Voi intra în competiție, indiferent de numele pe care îl poartă contracandidatul meu. Dacă cetățenii din Caraș-Severin îmi vor acorda votul încrederii, iar orașul de la Dunăre va avea nevoie de mine, locul meu în Parlament, așa cum este așezată lista, poate fi ocupat de Magda Lungu, o tânără care a fost viceprimar al orașului Oțelu Roșu, iar astăzi este consilierul vicepremierului Raluca Turcan. Am cunoscut-o mai bine în această campanie și consider că are expertiza necesară pentru a lucra în Parlamentul României. Sunt cadru didactic și pot să-i transmit fără probleme, prin pârghiile pe care le am, expertiza care îmi aparține. Din acest punct de vedere nu există nicio barieră”.

(E)