Doina Frunzăverde, chemată la audieri la București. Alte 100 de persoane, anchetate la Reșița!

Procurorul de caz a citat în dosarul fraudei de la Universitatea „Eftimie Murgu” peste 100 de persoane. Toate acestea sunt audiate la Reșița. La finele zilei, la București, procurorul de caz îi va adresa întrebări inclusiv rectorului Doina Frunzăverde.

Zeci de studenți și cadre didactice s-au prezentat astăzi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin pentru a clarifica situația diplomelor de licență luate pe șpagă și a examenelor trucate ca-n codru.

Audierile au început azi dimineață, la ora 9.00, iar acum sunt în plină desfășurare. Toți aceștia au fost citați prin notă telefonică. Pe lista persoanelor audiate se regăsește și procurorul Otilia Micloșină.

De asemenea, la finele zilei, la București, va fi audiat și rectorul universității reșițene, Doina Frunzăverde, potrivit unor surse apropiate Express de Banat.

Revenim cu amănunte!

Comments

 1. Flavius D says:

  Sper sa pateasca ceea ce merita….

 2. student says:

  apa de ploaie , nimic semnificativ nu se va intampla.sa-i ancheteze si sa dea socoteala asupra averilor facute din spaga omniprezenta la obtinerea examenului.au averi colosale , au trait regeste din spaga , au pozitii de conducere luate pe spagi uriase,au cheltuit excesiv de mult pentru un om normal si curat, ce lucra in invatamant.au averi ca si doctorul sebastian telbis cel care a facut din spaga ceva normal.omul cu avere la vedere de 2 milioane de euro , obtinuta din umilul salar de medic.

 3. Radivoj Milenovici says:

  Locul acestei ”falcoase si bucoase”este la bulau , pe o durata foarte lunga , impreuna cu betivul pedofilo/masonic de sot si confiscarea averii . PS…..la avere trebuie inclusa si odrasla acestei pereche de jigodii .

 4. marius says:

  noo coment!

 5. Adam says:

  Multumim expressdebanat ca ne tineti la curent.

 6. acelasi says:

  As dori sa o intreb pe doamna rector daca va citi aceste randuri cand se vor da banii de proactica de anul trecut “practicor” care era pe fonduri europene si trebuia sa se beneficieze de diurna toti studentii,de un an de zile se tot semneaza la acte la care cred ca nici la cea mai mare banca din lume nu era atat birocratie dar se cam stie ce sa intamplat cu banii studentilor,apa de ploaie ca sunt deja in banca dar de ce nu ii livreaza???de nu ii pune in fiecare cont al studentilor care si-au dus dus cu buna stiinta fiind necesar contul fiecarui student.Asteptam un raspuns din partea rectoratului ! cu multumiri

 7. acelasi says:

  Expres poti sa scrii de despre aceasta situatie!