Dogs Center luptă pentru viaţa necuvântătoarelor

Teatrul de Vest din Municipiul Reşiţa va găzdui în acest sfârşit de săptămână un nou spectacol caritabil, de data aceasta dedicat animalelor fără stăpân. Astfel, sâmbătă, de la ora 18.00, cetăţenii urbei sunt aşteptaţi să doneze câte ceva pentru cei peste 300 de câini vagabonzi şi nu numai.

Asociaţia Dogs Center din municipiul de pe Bârzava a pregătit, în acest caz, un program artistic bogat, pentru a schimba destinul vitreg al patrupedelor. Vor urca pe scena Palatului Cultural: Cristian Buică, Oana Vera, Dorian & The Band, precum şi grupuri de elevi de la Liceul de Artă ,,Sabin Păuţa” şi Colegiul Tehnic din Reşiţa. Alături de aceştia îşi vor face simţită prezenţa şi persoane publice şi lideri de opinie care au decis să se alăture cauzei promovate de Asociație.

Donaţiile oferite de invitaţi vor folosi în principal pentru sterilizarea animalelor fără stăpân. ,,Ne dorim din tot sufletul ca toţi câinii din municipiu să dispară de pe străzi, să le putem acorda, cu ajutorul donaţiilor, asistenţă medicală celor răniţi sau bolnavi. De asemenea, să-i putem vaccina pe cei daţi spre adopţie, să le asigurăm transportul, paşaportul şi microciparea câinilor adoptaţi în Germania”, a declarat, pentru Express de Banat, Carmen Imbrea, vicepreşedintele Asociaţiei Dogs Center din Reşiţa.

Spectacolul intitulat ,,Şansa lor eşti tu …” face parte din campania „Reşiţa fără câinii străzii”, intrarea fiind gratuită. Această campanie se desfăşoară şi în unităţile de învăţământ din oraş, în vederea stopării abandonului animalelor. Pe străzile din Reşiţa se află în prezent peste 300 de câini vagabonzi.

Foto: www.gandul.ro

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. Andreea says:

    Nu vreau sa fiu nepoliticoasa, dar as recomanda redactiei sa corecteze articolele postate, ca sa nu va faceti de ras. Citesc aproape zilnic Express de Banat si sincer mi-e mie jena de greselile de clasa I ale domnisoarei/doamnei care semneaza si articolul asta. As vrea sa explice de ce scrie peste tot “municipiu” cu majuscula, desi cuvantul nu face parte din denumirea vreunei institutii. Am observat ca nu sunt singura care sesizeaza greselile ei. Si altii au mai atras atentia asupra altor greseli evidente. Chiar va consideram cel mai ok ziar online. Nu ma faceti sa imi schimb parerea. Multumesc.