Doctorul în fraude informatice prins de FBI a fost condamnat definitiv la puşcărie!

Stomatologul reşiţean Laurenţiu Adam se întoarce în spatele gratiilor după ce Curtea de Apel Craiova a dat verdictul final în dosarul Ebay, în care procurorii DIICOT au vorbit despre un prejudiciu de 20 de milioane de dolari!

După patru ani petrecuţi în sălile de judecată, doctorii şi amicii lor din Reşiţa, Târgu Jiu, Bucureşti şi alte oraşe ale ţării care i-au ţepuit pe americanii ce doreau să cumpere iahturi şi maşini de lux au primit sentinţa definitivă. Magistraţii craioveni au admis în parte apelurile declarate de parchet şi de unii dintre inculpaţi împotriva deciziei Tribunalului Gorj, dar situaţia hackerilor nu s-a schimbat prea mult. După rejudecarea cauzei, Laurenţiu Adam, stomatologul reşiţean care se dădea în spectacol în cluburile de fiţe din Timişoara cu băuturi rafinate şi studente alese pe sprânceană, a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Din această pedeapsă îi va fi dedusă perioada reţinerii şi arestului preventiv, care înseamnă aproape un an.
În acelaşi dosar au mai fost implicaţi şi alţi tineri din Caraş-Severin, printre care şi fata primarului din Lăpuşnicu Mare, Ion Lala. Aceasta a avut calitatea de martor, însă iubitul ei, Constantin Romeo Iovan – Mic, a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare.

CITEŞTE ŞI:
Tun mai mare decât în dosarul Microsoft! Au făcut mai mulţi bani decât Dorin Cocoş!
Băieţii isteţi din Reşiţa şi Caransebeş au ridiculizat NASA!
Nu mai are voie să-şi întâlnească iubitul
Fata primarului Lala, martor la fraudă
Specialiştii în fraude pe Net, trimişi în judecată