Fata primarului Lala, martor la fraudă

Ion Lala s-a trezit cu procurorii DNA la uşă din cauza fraudelor informatice făcute pe site-urile de comerţ electronic de o grupare extinsă în mai multe localităţi din ţară. Edilul-şef a fost pus într-o postură mai puţin plăcută din cauza fiicei sale, sau mai bine spus, a iubitului acesteia.

Ioana Lala, fata primarului din Lăpuşnicu Mare, are calitate de martor în procesul în care 13 tineri sunt judecaţi la Tribunalul Gorj pentru constituire în grup infracţional organizat, fraudă informatică şi înşelăciune în convenţii cu consecinţe deosebit de grave. Tânăra a ajuns să fie chemată în faţa instanţei ca urmare a relaţiei pe care o are de ceva vreme cu Constantin Romeo Iovan Mic, unul dintre inculpaţi. De loc din Târgu Jiu, Iovan Mic a învederat instanţei de fond, în momentul în care i-a fost aceeptată înlocuirea măsurii preventive privative de libertate, că domiciliul său este pe raza localităţii Lăpuşnicu Mare. Deocamdată însă, acesta se află în continuare în spatele gratiilor, în stare de arest, deoarece Curtea de Apel Craiova s-a opus, la propunerea procurorilor DIICOT, punerii inculpaţilor în libertate.
“Nici eu nu ştiu cum a ajuns fata mea în această poveste. Nu am idee. Iovan Mic este prietenul fetei mele, dar eu nu ştiu nimic despre toate astea”, ne-a declarat primarul Ion Lala. În aceeaşi cauză se mai află în arest şi stomatologul reşiţean Laurenţiu Adam.