Mandat de arestare preventivă pentru omor

Bărbatul de 37 de ani, care a omorât acum două zile un localnic din Remetea Pogonici a primit astăzi mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Acesta a săvârşit crima la un saivan de animale. A lovit în cap un alt bărbat care ajuta la muncile gospodăreşti, după care l-a strâns de gât.

În după-amiaza zilei de 05 martie, poliţiştii din Reşiţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un saivan de animale de pe raza localităţii Remetea Pogonici este decedat un bărbat. Echipa deplasată la faţa locului a constatat că persoana care a murit era B.NICOLAE, în vârstă de 56 de ani. Acesta ajuta la muncile gospodăreşti.

„Întrucât existau suspiciuni cu privire la decesul bărbatului, iar rezultatul necropsiei a indicat o moarte violentă a acestuia, s-a constituit o echipă operativă complexă condusă de procurorul criminalist de la Parchetul de la lângă Tribunalul Caraş-Severin, din care au făcut parte şi specialişti de investigaţii criminale”, a spus Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

leader board 728 x 90 px

Cercetările efectuate au indicat faptul că pe fondul unui conflict spontan, A.NICULIŢĂ, de 37 de ani din Bacău, i-a aplicat victimei o lovitură în cap cu o bâtă şi l-a strâns de gât, leziuni ce au condus la decesul bărbatului.

Faţă de învinuit, în cursul zilei de ieri, procurorul a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, iar în cursul zilei de astăzi pe numele suspectului a fost emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.