Doar Poli a contat în derby-ul Banatului!

SCM Poli nu a avut nicio emoție în derby-ul Banatului de pe semicerc și s-a impus la scorul de 28-18 pe terenul formației din Reșița. Dacă altădată, vechea UCMR era o ”nucă” prea tare pentru formația de pe Bega sau duelurile directe erau într-o notă de echilibru, în ultimii ani, violeții domină întâlnirile directe.

Diferența de bugete dintre cele două echipe e prea mare ca învingătoarea să mai fie cu semnul întrebării în întâlnirea dintre CSM-ul reșițean și SCM-ul timișorean. Poli a condus toată partida, fără emoții. La pauză, deja diferența era grăitoare: 6-13 pe tabela polivalentei reșițene. Filip Marjanovic a dat cele mai multe goluri pentru Poli, 8, urmat de Milos Dragas, cu 6. La Reșița, Trifkovic a fost cel mai bun marcator, cu 7 goluri. După acest meci, din penultima rundă din tur, pentru reșițeni e clar că vor trage greu pentru a evita retrogradarea, în timp ce Poli mai are de adunat succese pentru a prinde play-off-ul.

Săptămâna viitoare se va disputa ultima etapă din tur. Poli va avea un meci mai ușor acasă, cu CSM Bacău. Pe reșițeni îi așteaptă o deplasare lungă, la Călărași.