Mascaţii au oprit furia şoferilor BMW

Cursa ilegală de maşini filmată zilele trecute pe străzile oraşului de poliţiştii de la Rutieră i-a determinat pe oamenii legii să verifice mai atent ceea ce se întâmplă în trafic la adăpostul nopţii. Aşa au intrat în colimatorul lor membrii clubului celor care conduc BMW-uri.

Potrivit stiridinbanat.ro, poliţiştii de la Rutieră i-au deranjat vineri seară pe membrii ACS Reşiţa BMW Motorsport la o întâlnire pe care aceştia au organizat-o în zona Renk, mai exact, la ieşirea din oraş spre Câlnic. Fanii producătorului german de autoturisme reclamă modul în care au intervenit oamenii în uniformă, susţinând că ar fi fost loviţi, iar unii dintre ei chiar încătuşaţi. Câteva zeci de persoane, şoferi şi motociclişti, s-au adunat în faţa sediului Poliţiei, iar cum atmosfera nu a fost deloc una liniştită, şi-au făcut apariţia şi mascaţii de la Intervenţie Rapidă.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631249343594″]

leader board 728 x 90 px

Preşedintele ACS BMW MOTORSPORT REŞIŢA a trimis presei un comunicat despre cele întâmplate. “Ţin să mulţumesc în numele echipei noastre tururor cluburilor auto, Fanatic Racing şi Băieţilor cu Hondele, şi nu în ultimul rând tuturor celor ce au luat parte la evenimentul neplăcut în cofruntarea cu Poliţia Română şi Serviciul Mascaţilor al Poliţiei Municipiului Reşiţa. Dorim să tragem un semnal de alarmă către toţi cei care se ocupă cu presa sau televiziunea. Toţi aţi fost speriaţi de eveniment, niciun membru al unei televiziuni nu a vrut să participe când a fost solicitat. Mârşavi, parşivi şi laşi. Nu am cum să vă numesc. În nume de rău puteţi vorbi de acest club, iar când membrii lui iau bătaie de la mascaţii municipalităţii, nevinovaţi, nici unul nu apăreţi să daţi la TV. Ruşine să vă fie!”, semnează preşedintele ACS BMW MOTORSPORT REŞIŢA.

 

Revenim cu amănunte!

Comments

  1. Unu' says:

    Sa sugeti pula cu BMW-urile voastre ! Va doresc la fiecare din voi, sa va intalniti frontal cu un TIR avand o sarcina de 40 de tone.

  2. cocorova says:

    sa te dugi in gatu matii …si sa ne sugi pula la toti ba maimutza

  3. Fantoma says:

    Noi nu dorim sa participam in competitile altora noi dorim sa avem 1 spatiu al nostru pentru intalniri si nimic mai mult suntem o asociatie non profit non guvernamentala fara alte interese , birocratia si politia din tara ne da peste nas si nu ne permite legal sa avem un spatiu al nostru de aia am ajuns aici cu alte cuvinte nu ne vor , cel putin cei de la RESITA.