Doană se gândeşte să plece!

CSM Reşiţa a pierdut astăzi, pe propriul teren, scor 1-3 (1-2), partida cu Mama Mia Becicherecu Mic din etapa a 22-a din Liga a III-a de fotbal. Antrenorul rosso-nerilor ar putea demisiona.

Fără Biţiş şi Beloescu, indisponibili din cauza unor probleme medicale, şi cu Gurici pe bancă în prima jumătate de oră care i-a făcut loc lui Beică, CSM Reşiţa s-a văzut pusă serios în dificultate de o echipă ameninţată cu retrogradarea, dar care se încăpăţânează să rămână şi la anul în Liga a III-a. Oaspeţii puteau deschide scorul încă din minutul 10. Scăpat singur cu Haiudău, Radu a şutat pe lângâ portarul reşiţean, dar un smoc de iarbă a deviat mingea în afara cadrului porţii. Fotbaliştii din Becicherecu Mic au mai avut două situaţii bune de a marca, dar cum se întâmplă deseori în fotbal, ocaziile s-au răzbunat. Oncică a deschis scorul în minutul 25, cu o execuţie simplă, la primul şut pe poartă al rosso-nerilor, după o centrare foarte bună a lui Costescu. Un minut mai târziu, Zurbagiu a restabilit egalitatea cu un şut violent pe sub Haidău. Leo Doană a mutat imediat, l-a scos pe Beică şi l-a trimis în teren pentru a pune ordine în defensivă pe experimentatul Gurici. Apărarea a cedat însă încă o dată până la pauză, mai exact, în minutul 42, când Padiş a înscris cu un şut la colţul lung.

Susţinut de preşedinte

În repriza a doua reşiţenii au dominat steril, nereuşind să semene prea mult pericol în faţa porţii adverse. Doar în ultimul sfert de oră au fost mi aproape de gol, prin Cristian Pop şi Costescu, care a lovit bara transversală. De înscris au făcut-o însă tot oaspeţii, în penultimul minut de prelungiri, prin Dragodan. S-a terminat 3-1 pentru Mama Mia şi Leo Doană se gândeşte să renunţe la banca tehnică. Are însă în continuare susţinerea preşedintelui Cristian Bobar. “Nu înţeleg atitudinea băieţilor noştri. Sunt tineri, ar trebui să mănânce terenul pentru a se afirma, dar parcă îi văd blazaţi, plafonaţi. Leo e şi el supărat, dar nu e momentul să ne gândim la o schimbare de antrenor. Marţi jucăm la Caransebeş şi vreau să văd altceva. Cu atitudinea asta nu batem pe nimeni”, a declarat Cristian Bobar.

Comments

 1. LuxPhotoFux says:

  Nici Doană şi nici jucătorii nu se fac vinovaţi de pierderea contactului cu iluzoria promovare. Cel care este principal vinovat este preşedintele Cristian Bobar, “artizanul” schimbărilor prin care s-au “îngropat” formaţile de juniori A şi B care s-ar fi putut roda în compania adversarilor puternici din seria 7 pentru a fi “copţi” pentru atacarea promovării din sezonul viitor. Deasemenea, preşedintele, care este şi unul dintre gropariil Universităţii Craiova a distrus şi cealaltă formaţie reşiţeană, pe Gloria, învinsă cu chiar 0-9 cu “ciurucurile” transferate de Cristiab Bobar în schimbul “stâlpilor” Govăndariului buni pentru judeţean….Oare, domnule preşedinte, vă plac juniorii A şi B,şi Gloria pe ultimul loc, iar CSScM Reşiţa în cădere liberă spre pronosticatul de mine loc 10?

 2. CSMResita says:

  Domnu ce aveti cu Cristi Bobar?El a jucat cumva pe teren vineri?Groparul Craiovei este Mititelu nu Bobar asa ca mai bine ti-ai vedea de treaba ta.

 3. suporter ros negru says:

  fux a ramas aceiasi jigodie pe care o stiam cu toti. bobar a avut meritul infintari ‘scolarului’ , sub mandatul lui de presedinte stadionul arata altfel cu scaune,sintetic,sala de forta.terenul de zgura va fi si el in curand modernizat pe el fiind pus un alt covor sintetic. aceste realizari au venit intr-o perioada de criza spre deosebire de perioadele cand in club erau multi bani. despre acele vremuri cu bani fux nu vorbeste pentru ca degetele lui erau unse la fel ca si cele ale presedintilor de atunci.

 4. Suporter VD says:

  Fata lu fux a fost angajata de Dinel Staicu, groparul CSM-ului.Mizerie ai fost,mizerie ai ramas.

 5. " jandarmul resitean " says:

  lupul isi schimba doar parul. fux a fost indepartat de la FOTBALvest pentru ca era un imbarligator fara pereche.

 6. Miranda says:

  Senzational! Atat si nimic mai mult. Cu oameni ca astia omerenia pare a mai avea o sansa. Pacat insa ca restul se complac in ceea ce spune nenea acesta. Felicitari pentru postare, mi-ai facut ziua mai buna.Weekend placut.Andu