CONCURS Câştigă un tricou original CSM Reşiţa!

Eşti suporter CSM Reşiţa? Le ai cu fotbalul? Ai ratat tricoul de joc al rosso-nerilor? Nu-i nimic, Express de Banat te provoacă din nou la concurs! Demonstrează-ne cât eşti de bun, ghiceşte scorul corect la meciul de marţi, 24 aprilie, FC Caransebeş-CSM Reşiţa, şi noi te premiem cu tricoul original de prezentare al echipei din Valea Domanului.

Update, marţi ora 15.30

Lista participanţilor:

A A 2-1

Andrei Gosav 2-1

Euro Gangster 1-1

Husky Desert 1-2

Cristian Roşca 2-1

Tiberiu Gosav 3-0

Simona Grecu 1-1

Valentin Ciortan 0-1

Maria Ciortan 1-1

Flavius Gîju 2-1

Pentru că nici unul dintre participanţi nu a intuit scorul partidei de vineri, dintre CSM Reşiţa şi Nova Mama Mia Becicherecul Mic, punem din nou la bătaie tricoul original de prezentare.

Pronosticurile tale pentru meciul de marţi le aşteptăm pe adresa de email contact@expressdebanat.ro până în ziua partidei, la ora 15, când vom afişa lista tuturor celor înscrişi în concurs. Nu uita să-ţi laşi numărul de telefon pentru a putea fi contactat în cazul în care ai marcat. Dacă vor exista mai multe pronosticuri corecte, câştigătorul se va desemna prin tragere la sorţi, imediat după fluierul de final.

Răspunsurile postate la secţiunea de comentarii a articolului sau pe pagina de Facebook Express de Banat nu se mai iau în considerare. De asemenea, fiecare participant se poate înscrie cu un singur pronostic. Succes!

Comments

  1. ultras resita says:

    multumim expressdebanat. marti batem la caransebes 2-1. forza resita !

  2. rossonerul86 says:

    Autocatania Caransebes- C.S.M. Resita 0-1. BAFTA ROSSO-NERII-lor.