Încă o victorie pentru puştoaicele Universității

Handbalistele de la Universitatea Reşiţa au obţinut astăzi a treia victorie în campionatul Diviziei A după ce au învins, pe teren propriu, într-un meci din etapa a XIX-a, CSM Sfântu Gheorghe, cu scorul de 22-20.

 

Tinerele eleve ale lui Cristi Busuioc au sărbătorit din nou la finele unui meci din cel de-al doilea eşalon handbalistic al ţării. Universitatea a făcut un meci bun cu vecina de clasament din Sfântu Gheorghe şi asta s-a văzut la capătul celor 60 de minute şi pe tabela de marcaj. Chiar dacă este alcătuită numai din puştoaice de 15-16 ani, formaţia reşiţeană arată tot mai bine de la o zi la alta şi dă speranţe că, nu peste mult timp, poate reveni pe prima scenă. Determinarea, ambiţia şi unitatea grupului au făcut diferenţa în partida de astăzi, lucru remarcat la încheierea jocului şi de antrenorul Cristian Busuioc. Şi-au trecut numele pe lista marcatoarelor Viona 5, Cristea 5, Sîngeorzan 1, Roşian 1, Dragoş 1, Pecoli 2 şi Dinu 7. Au mai îmbrăcat astăzi tricoul Universităţii Grozuţa, Ioţa, Stanciuc, Buda, Popescu, Câmpean şi Dumitrescu.

Pe două fronturi

“Am venit după un meci bun la Timişoara, unde am scos un rezultat de egalitate. Astăzi, deşi am avut două absenţe în primul şapte din cauza unor accidentări, am reuşit să ne mobilizăm. Jucăm într-o formulă alcătuită în totalitate din junioare II, cu excepţia portarului, care este în primul an de juniorat. A fost un meci foarte util pentru noi, mai ales că ne va aştepta foarte curând un turneu semifinal unde suntem calificaţi cu echipa de junioare II. Practic, luptăm pe două fronturi, în campionatul Diviziei A şi Campionatul Naţional de Junioare II”, a declarat antrenorul Universităţii.