Reşiţenii au ratat podiumul Ligii Naţionale

HC Caraş-Severin a părăsit de bunăvoie Cupa Challenge, e cotată cu şanse mici în Cupa României şi nici în campionat nu reuşeşte prea multe. Reşiţenii au pierdut restanţa cu CSM Bucureşti şi au ratat şansa de a depăşi Suceava în clasament.  

 

CSM Bucureşti nu o duce prea bine în actualul sezon din Liga Naţională, dar în partidele cu HC Caraş-Severin se descurcă excelent. Bucureştenii i-au făcut pe cărăşeni să rateze startul campionatului, după ce i-au bătut în prima etapă a turului chiar la Reşiţa, la o diferenţă categorică, de şase goluri. Lucrurile au stat cam la fel şi în returul de miercuri, când elevii lui Aihan Omer s-au recunoscut încă o dată învinşi în faţa CSM-ului. După 12-12 la pauză, bucureştenii au profitat de absenţa lui Pârâianu, omul care de multe ori face diferenţa în favoarea reşiţenilor, şi s-au impus cu 26-22. Aşadar, HC Caraş-Severin nu a luat niciun punct din meciurile cu CSM Bucureşti şi, în aceste condiţii, locul trei la finele campionatului devine un obiectiv tot mai greu de atins.

Duminică, de la ora 11, reşiţenii vor juca pe teren propriu cu CSM Ploiești, echipă care se chinuie să se salveze de la retrogradare.