Lista participanţilor la concurs

Eşti suporter CSM Reşiţa? Le ai cu fotbalul? Ai ratat tricoul de joc al rosso-nerilor? Ai ratat şi mingea Nike? Express de Banat te provoacă din nou la concurs! Demonstrează-ne cât eşti de bun, ghiceşte scorul corect la meciul de vineri, 20 aprilie, CSM Reşiţa – Nova Mama Mia Becicherecul Mic şi noi te premiem cu tricoul original de prezentare al echipei din Valea Domanului.

UPDATE

Lista celor înscrişi la concursul pentru un tricou original CSM Reşiţa este cea de mai jos. Reamintim că, aşa cum este precizat în regulamentul concursului, răspunsurile trebuie trimise pe adresa de email contact@expressdebanat.ro. Este ultima dată când se mai iau în considerare pronosticurile postate la secţiunea de comentarii a articolului sau pe pagina de Facebook Express de Banat. De asemenea, fiecare participant se poate înscrie cu un singur răspuns. Succes!

Lorena Lore 2-0

Laurenţiu Cretan 2-1

Alex Alex 2-1

A A 2-0

Dan Ulici 3-1

Rossonerul 2-0

Ady Adrian 1-0

Maria Ghoghez 2-0

Flavius Gîju 1-1

Silvia Cretan 0-3

Cosmin Adrian Popescu 1-1

Ultras Reşiţa 3-1

Silviu 2-1

Micu Florin 2-1

Mihail Boru 2-1

Daniel Muntean 1-0

Simona Grecu 1-0

Alex Hominet 1-1

Andrei Gosav 2-0

Euro Gangster 2-1

Cristian Roşca 0-0

Cătălin Vârdău 2-0

Octavian Marcu 2-0

Mircea Paul Cretan 2-1

Florin Florin 1-0

Tiberiu Gosav 3-1

Elisabeta Luca 2-1

Husky Desert 1-1

Chivulescu Mihai Cristian 4-1

Pronosticurile tale le aşteptăm pe adresa de email contact@expressdebanat.ro până vineri, la ora 12, când vom afişa lista tuturor celor înscrişi în concurs. Nu uita să-ţi laşi numărul de telefon pentru a putea fi contactat în cazul în care ai marcat. Dacă vor exista mai multe pronosticuri corecte, câştigătorul se va desemna prin tragere la sorţi, imediat după fluierul de final al partidei de vineri. Succes!

Comments

  1. rossonerul86 says:

    C.S.M. RESITA- BECICHERECUL MAMA MIA 2-0

  2. ultras resita says:

    3-1.forza resita !

  3. silviu says:

    CSM Resita-Becicherecul Mic 2-1