I-au furat în Vinerea Mare!

CSM Reşiţa a pierdut cu scorul de 0-2 întâlnirea din Valea Jiului, dar rosso-nerii se declară dezamăgiţi de maniera de arbitraj, care, spun ei, i-a dezavantajat clar.

 

Jiul Petroşani a întrerupt seria de victorii a echipei pregătite de Leo Doană după ce s-a impus cu două goluri marcate în penultimul minut al fiecărei reprize. Reşiţenii au reclamat în minutul 5 neacordarea unei lovituri de pedeapsă, care ar fi putut schimba radical soarta întâlnirii încă din startul ei. Alina Pecicu, arbitrul partidei, a pus totuşi mingea pe punctul cu var în minutul 44, dar la cealaltă poartă. Minerii au intrat cu avantaj minim la pauză şi chiar dacă rosso-nerii au alergat mult după egalare în repriza secundă, golul a picat tot în poarta reşiţeană, în minutul 89.

“Nici noi nu am făcut un meci foarte bun, dar chiar dacă ne-am fi mişcat mai bine ar fi fost greu să scoatem măcar un punct la Petroşani în astfel de condiţii. Nu vreau să comentez prea mult legat de arbitraj, spun doar că e greu ca o echipă să piardă acasă dacă e fluierată într-o asemenea manieră”, a declarat Cristian Bobar, preşedintele CSM Reşiţa.