Tinereţe, puţine speranţe şi cam atât

Gloria Reşiţa a contabilizat o nouă înfrângere, 1-3, pe propriul teren, cu vecina de clasament, Gloria Arad, și rămâne ultima în ierarhia Ligii a III-a de fotbal.

Tânăra echipă a lui Dan Boltaşiu, alcătuită în mare parte din juniorii trimişi din Valea Domanului în Govândari pentru a aduna cât mai multe meciuri în Liga a III-a, nu poate emite prea multe pretenţii. Ba, mai mult decât atât, pierde meci după meci, singurul câştig fiind experienţa acumulată de aceşti tineri jucători. Deocamdată însă, puţini dintre aceştia promit pentru viitor.

Vineri 13 a fost o zi neagră pentru portarul Argane, care şi-a îngropat pur şi simplu echipa. Mai întâi a gafat în minutul 21, când i-a permis lui Popa să deschidă scorul. Două minute mai târziu, Goiţ a fost faultat în careu şi Ieremciuc a egalat pentru gazde din penalty, cele două echipe fiind egale la pauză.

La zece minute de la reluarea jocului, Argane a ieşit din nou la rampă. A ieşit aiurea şi i-a permis lui Gherghel să-i aducă pe arădeni din nou în avantaj. Cu un sfert de oră înainte de final, portarul Gloriei Reşiţa a greşit din nou şi oaspeţii au marcat golul trei, terminând socotelile. La finele jocului, Dan Boltaşiu a pus înfrângerea pe seama tinereţii jucătorilor pe care îi antrenează.