Argint şi bronz la Campionatele Balcanice de marş!

Delegaţia CSM Universitatea Reşiţa s-a întors cu două medalii de la întrecerea desfăşurată în capitală, dar, şi mai important, timpii obţinuţi de sportivii reşiţeni le dau dreptul să spere că vor urca în avionul de Londra, pentru Jocurile Olimpice de anul acesta.

Cei trei sportivi care au alergat sub culorile CSM Universitatea Reşiţa la Campionatele Balcanice, Georgiana Enache, Marius Cocioran şi Robert Laţcu, s-au întors acasă cu rezultate deosebite. La 20 km senioare, Georgiana a stabilit un nou record personal, foarte aproape de baremul pentru Olimpiadă, şi a câştigat astfel medalia de argint. Marius Cocioran a luat bronzul balcanic şi e şi el în grafic pentru Londra 2012. Roberţ Laţcu a terminat pe patru la 10 km – juniori I, dar cu un nou record personal. Cum Balcanicele reprezintă criteriu de selecţie pentru Cupa Mondială, se cunosc numele sportivilor reşiţeni care vor fi prezenţi în Rusia. Este vorba despre cei trei, cărora li se alătură Claudia Ştef. Aceasta are deja rezervate biletele pentru Olimpiadă, dar şanse reale păstrează şi Georgiana Enache şi Marius Cocioran.

“La Cupa Mondială, Marius Cocioran va concura la 50 km in dividual, Robert Laţcu, la 10 km pe echipe, iar Claudia Ştef şi Georgiana Enache vor reprezenta Univeristatea Reşiţa şi clubul din Craiova în întrecerea senioarelor. Ar fi extraordinar să mergem cu trei sportivi la Jocurile Olimpice”, a declarat antrenorul Octavian Măzăran.