CSM Reşiţa e mai puternică în retur

Lotul grupării din Valea Domanului a suferit mai multe modificări în pauza de iarnă, CSM anunţându-se a fi mai puternică în partea a doua a campionatului decât în tur. După cantonamentul de la Văliug, antrenorul Leo Doană a programat o serie de meciuri amicale.

Tehnicianul rosso-nerilor este mulţumit de modul în care a decurs până acum programul de pregătire, dar terenurile înzăpezite şi îngheţate reprezintă o adevărată problemă în această perioadă în care sunt programate jocuri de verificare. “Pregătirea a mers bine spre foarte bine. Băieţii s-au pregătit bine, partea cu atletismul am rezolvat-o, să vedem acum partea cu fotbalul. Urmează mai multe meciuri de verificare, dar terenurile nu sunt tocmai bune”, a spus antrenorul Leo Doană.
Refetiror la achiziţiile făcute în această iarnă, tehnicianul spune că CSM ar trebui să fie mai puternică în retur. “Sunt câteva noutăţi faţă de turul campionatului, au venit băieţii de la Gloria, Oncică, Beloescu, Costescu şi Raul Uţiu, şi au mai apărut Cristi Pop şi Bitiş, jucători care au evoluat în Divizia B şi au cochetat chiar şi cu prima ligă. Sperăm să ne ajute, chiar dacă ei doi sunt puţin în urmă cu pregătirea. Bitiş este un jucător bun care poate face diferenţa în Liga a III-a. Sperăm să avem rezultate cât mai bune, să ne clasăm cât mai sus în clasament”, a mai adăugat Doană.

Comments

  1. rosso neri says:

    bafta!