Cărăşenii joacă astăzi cu SSV Bozen

Echipa cărăşeană a ajuns ieri în Italia, acolo unde va disputa cele două meciuri cu formaţia SSV Bozen, din optimile Cupei Challenge. Prima partidă din dubla manşă se joacă în această seară, începând cu ora 20.00.

După un meci dificil şi o victorie la limită acasă cu Dinamo Călăraşi, handbaliştii cărăşeni şi-au făcut repede bagajele pentru Italia, acolo unde nu ştiu încă ce-i aşteaptă. „Nu am avut prea multe informaţii despre adversarul nostru, aşa că ştim foarte puţin lucruri. Am primit un DVD cu SSV Bozen, pe care îl vom vedea în Italia. Dar cel mai bine simţi echipa adversă după primul meci”, a declarat Aihan Omer înainte de plecarea în peninsulă.

Din păcate, cărăşenii se vor lipsi în ambele jocuri de contribuţia unuia dintre oamenii de bază ai echipei, Rică Pârâianu. „Pârâianu a jucat cu infiltraţie la meciul cu Dinamo Călăraşi. Are dureri mari la articulaţia umărului drept. Va face un control şi apoi, timp de o săptămână, va urma un tratament la Timişoara. Sperăm din tot sufletul să se recupereze după această săptămână”, a adăugat Omer.

Pentru ca lucrurile să fie şi mai dificile, nici extrema stângă a formaţiei nu va evolua în dubla manşă cu italienii. „Ciubotariu nu face deplasarea, ca urmare a accidentării din meciul cu Odorheiul Secuiesc. Chiar daca şi-a revenit acum, noi trebuia să anunţăm din timp lotul cu care vom pleca şi el era accidentat la acel moment”, a mai spus antrenorul alb-albaştrilor.

Cu toate acestea, echipa cărăşeană este optimistă, chiar dacă va fi lipsită şi de susţinerea fanilor reşiţeni.

Cele două jocuri sunt programare pentru astăzi şi mâine, începând cu ora 20.00.