FOTO Agonie şi extaz în Polivalenta reşiţeană

Partida care se anunţa a fi una dificilă încă dinainte de fluierul de început i-a ţinut cu emoţiile la maximum pe spectatorii reşiţeni timp de 60 de minute. Deşi cărăşenii au condus la câteva goluri distanţă aproape pe toată durata meciului, echipa din Călăraşi a stat mereu în spate ca o ameninţare serioasă. Băieţii lui Omer au obţinut în final o victorie muncită, scor 24-22.

Cărăşenii au avut un început ezitant, astfel că după zece minute de joc tabela era de partea oaspeţilor: 2-4. Elevii lui Omer s-au redresat însă treptat, iar Mişa Rohozneanu a adus, odată cu egalarea din minutul 15, scor 5-5, şi speranţa în rândurile publicului. Minutul 24 le-a găsit tot la egalitate pe cele două adversare, dar time-out-ul cerut de Aihan Omer i-a mobilizat pe cărăşeni, care au intrat la pauză cu un avantaj de patru goluri.

HC Caraş-Severin a reuşit să se menţină la distanţa de trei-patru goluri pe parcursul celei de-a doua reprize, însă echipa din Călăraşi a revenit spectaculos pe final, iar în minutul 55 scorul de pe tabelă era din nou egal. Frenezia publicului i-a împins de la spate pe favoriţi, iar aruncarea de la 7 metri din ultimul minut transformată de Ilie Vaidasigan a adus victoria. Meciul s-a încheiat 24-22, iar cărăşenii au acumulat două puncte preţioase. „A fost o victorie muncită a unui meci foarte echilibrat. Am pregătit echipa în primul rând psihic, pentru că ştiam că avem de-a face cu un adversar imprevizibil. S-au luptat până în ultimul minut şi suntem bucuroşi că am reuşit să oferim spectatorilor un meci cu suspans, echilibrat, încheiat cu o victorie frumoasă”, a concluzionat Aihan Omer la finalul partidei.

Handbaliştii cărăşenii nu au însă prea mult timp la dispoziţie ca să sărbătorească, pentru că  în această noapte pleacă spre Italia, acolo unde îi aşteaptă dubla cu SSV Bozen. „Am trecut azi un hop, dar mai avem altele. Important este că suntem în grafic şi mergem înainte”, a mai spus Omer.

Au marcat pentru HC Caraş-Severin: Rohozneanu 6, Grigoraş 4, Ciubotariu 4, Pârâianu 3, Vaidasigan 2, Petrea 2, Cuciula 1, Tucanu 1, Czari 1

Pentru Dinamo Călăraşi au punctat: Cojocea 6, Băluţ 5, Purcărea 3, Stamate 3, Vasile 3, Capotă 1, Saulescu 1

Comments

  1. Absentul says:

    Multumesc pentru cele mai clare poze din “istoria” ziaristicii sportive din handbalul resitean. Valoroase pentru un absent de la acest maci…..