Ultima repetiţie înainte de dubla din Italia

Echipa cărăşeană întâlneşte astăzi pe Dinamo Călăraşi, într-un meci al etapei a XVI-a a Ligii Naţionale Masculine de Handbal. Partida se anunţă cu atât mai spectaculoasă, dar şi dificilă, cu cât cele două formaţii se află la distanţă de un singur punct în clasament.

Meciul de la ora 17.00 a fost amânat cu o zi, fiind iniţial programat pentru miercuri, 15 februarie. Condiţiile meteo extreme au împiedicat însă echipa din Călăraşi să ajungă ieri la Reşiţa, astfel că a fost necesară reprogramarea partidei. Nu este pentru prima dată când programul cărăşenilor este dat peste cap. Tot din cauza vremii nefavorabile, echipa lui Aihan Omer nu s-a putut deplasa în capitală săptămâna trecută, urmând să joace partida restantă cu CSM Bucureşti pe data de 23 februarie. Până atunci însă, HC Caraş-Severin mai are de dat încă două examene, pe teritoriu italian. Dubla cu SSV Bozen din optimile Cupei Challenge se va juca în Italia, pe 18 şi 19 februarie.

Cel de-al treilea meci al cărăşenilor cu Aihan Omer pe bancă se anunţă a fi unul foarte dificil, dat fiind faptul că adversara este următoarea clasată, la un singur punct distanţă.  Mai mult decât atât, profesorul nu va putea conta nici pe extrema stângă a formaţiei. Florin Ciubotariu a suferit o accidentare în timpul meciului cu Odorheiul Secuiesc şi, cel mai probabil, nu va putea evolua nici în Italia.

Publicul este aşteptat în număr mare la Sala Polivalentă, pentru a-şi susţine favoriţii, care au nevoie şi în această seară de entuziasmul pe care reşiţenii l-au arătat la revenirea lui Aihan Omer.

Cei care nu au abonament la meciurile cărăşenilor, trebuie să ştie că îşi pot procura bilete de la Sala Polivalentă, între orele 15.00-17.00.