Bobar mai vrea un mandat

Preşedintele CSM Reşiţa ar fi trebuit să se afle ieri la Casa Fotbalului, pentru a participa la alegerile de desemnare a membrilor Comitetului Executiv al FRF dintre reprezentanţii echipelor de Liga a III-a.

Ajuns la masă cu cei mai importanţi oameni din fotbalul românesc, Cristian Bobar se află printre cei cercetaţi de DNA în cazul dezafilierii Universităţii Craiova, după ce şi el a votat pentru excluderea clubului oltean. Calitatea de membru al Comitetului Executiv i-au adus, aşadar, şi necazuri, nu numai notorietate, dar asta nu-l sperie pe şeful din Valea Domanului. “Sunt membru al Comitetului de un an şi şapte luni şi pentru mine a fost o experienţă binevenită şi care sper să continue. Nu am de ce să mă sperii legat de dosarul Craiova pentru că nu am făcut altceva decât să votez în funcţie de documentele ce ne-au fost prezentate. Nimeni nu şi-ar fi dorit dezafilierea unui club cu asemenea tradiţie”, a spus Bobar.
Din cauza vremii nefavorabile, alegerile au fost amânate pentru o dată ulterioară. Preşedintele CSM are concurenţă serioasă. “Sunt zece candidaţi pe două locuri. Sorin Vădana, fostul arbitru, este doar unul dintre cei mai puternici contracandidaţi”, a declarat şeful din Valea Domanului.