Rosso-nerii au pus mâna pe lopeţi

Antrenorul Leo Doană şi-a iertat astăzi elevii de şedinţa de antrenament. Întreg lotul de jucători, staff-ul tehnic şi administrativ de la CSM Reşiţa s-au deplasat la Căminul pentru Persoane Vârstnice, unde au curăţat de zăpadă aleile din curtea instituţiei.

Fotbaliştii din Valea Domanului şi-au îndreptat gândurile spre bătrânii de la azilul din Reşiţa, astfel că, dotaţi de conducerea administrativă cu lopeţi, aceştia au deszăpezit aleile de promenadă, creând vârstnicilor de aici posibilitatea de a se plimba prin curte fără să existe riscul accidentelor nedorite. „I-am iertat astăzi pe băieţi, dar să ştiţi că au făcut efort şi la lopată. Am venit să dăm o mână de ajutor acestor oameni vârstnici. În loc să facem forţă la sală, am făcut forţă la lopată, pentru că este destul de solicitant”, a declarat antrenorul Leo Doană.
Preşedintele CSM Reşiţa a spus că acţiunea de astăzi se va repeta dacă situaţia o va impune. „Am luat şi noi exemplul naţionalei de rugby. Avem şi noi bunici, ştim cât le e de greu, mai ales pe această zăpadă, şi, totodată am vrut să dăm o mână de ajutor domnului primar şi Consiliului Local pentru că şi noi ne bucurăm de sprijin din partea dumnealor”, a spus Cristian Bobar.

 

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=72157629319467621/&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`