Distracţia de iarnă a tinerilor revine în municipiul de pe Bârzava!

Cartierul Govândari va deveni peste aproximativ două săptămâni cel mai animat loc din oraş. Administraţia locală le pregăteşte copiilor, pentru iarna aceasta, o nouă porţie de distracţie pe gheaţă.

Deşi cheltuielile pe care le generează închirierea şi întreţinerea patinoarului sunt un efort pentru municipalitate, consilierii locali au hotărât să le ofere reşiţenilor şi iarna aceasta o modalitate de recreere specifică sezonului. Astfel, din 6 decembrie, atât cei mici, cât şi adulţii vor avea parte de o adevărată distracţie pe gheaţă în Parcul Tricolorului din oraş.

În apropierea sărbătorilor de iarnă, pentru a oferi reşiţenilor modalităţi de recreere, Primăria Municipiului Reşiţa, în parteneriat cu S.C. Andreas Luna Park S.R.L., va amenaja şi în acest an un patinoar mobil natural. Această hotărâre a fost aprobată de Consiliul Local al Municipiului Reşiţa în cadrul ultimei şedinţe extraordinare. Acesta va fi deschis din data de 6 decembrie 2013, în funcţie de condiţiile meteorologice”, a declarat Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al primăriei.

Patinoarul amenajat în principalul parc din Govândari va avea o suprafaţă de 375 de mp. Programul de funcţionare urmează a fi stabilit în perioada următoare. Grupurile de elevi însoţite de cadre didactice vor avea acces gratuit pe gheaţă, de luni până vineri, între orele 12.00-13.30.

Comments

  1. adry says:

    si in centru ….nimic??????