Discurs de candidat la Primăria Timișoara. Ce nu exclude Alin Nica?

nica selfie

În contextul atacurilor lansate la adresa administrației Fritz cu privire la activitatea prilejuită de anul Capitalei Culturale, președintele CJ Timiș a vorbit despre nevoile pe care Timișoara le are, din 2024: stabilitate, certitudini și competență. Alin Nica admite că nu exclude, de altfel, o candidatură la Primăria Timișoara. Dar e prematur. 

„Timișoara va scăpa de această plagă USR-istă în 2024. Timișoara nu mai are nevoie de experimente, ci de stabilitate și certitudini. De competență și acțiuni.”, a spus Alin Nica, președintele CJ Timiș, în contextul criticii aduse administrației condusă de Dominic Fritz pentru programul Timișoara Capitală Europeană a Culturii.

CITEȘTE ȘI: Culmea politizării proiectului TM2023. Nica: „Fritz, (z)eroul principal”

De altfel, Nica a precizat că are întâlniri dese și periodice cu primarul Timișoarei, în încercarea de a face lucrurile să se miște în oraș, respectiv județ. Întâlnirile ar avea loc, prin rotație, la sediul CJT, respectiv al Primăriei Timișoara.  „M-am întâlnit cu primarul Fritz și mă întâlnesc în mod regulat, dar niciodată nu mi-a reproșat nimic. (…) Am discutat inclusiv despre capitala europeană. Cum să deblocăm situația la asociație. Trebuie ales un nou manager, în primul rând. E adevărat că în urma întâlnirilor, foarte multe chestiuni nu sunt rapid rezolvate, dar au fost și foarte multe lucruri finalizate cu succes, cum ar fi preluarea clădirilor de la Aerodromul Cioca.”

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Întrebat dacă va candida la Primăria Timișoara, Alin Nica a admis că ia în calcul o astfel de variantă.

„Nu exclud o astfel de posibilitate, dar în momentul de față pentru mine nu este o prioritate acest lucru. Eu mă concentrez pe activitatea la Consiliul Județean Timiș și pentru Primăria Timișoara vom alege acel candidat care are cele mai mari șanse să câștige primăria. Nu exclud nicio persoană, nu exclud nicio varianta, lăsăm pe toți să crească, să vedem care e floarea cea mai înflorită atunci.”, a declarat Alin Nica.

CITEȘTE ȘI: PNL testează terenul pentru 2024. Nica: „Administrația USR este o plagă pentru Timișoara”

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/