PNL testează terenul pentru 2024. Nica: „Administrația USR este o plagă pentru Timișoara”

alin nica
untitled design set 970x90 px

Liberalii din Timiș se pregătesc deja pentru alegerile de peste doi ani. Au început să sondeze notorietatea celor care ar putea fi candidați la Primăria Timișoara, în contextul în care se declară profund nemulțumiți de activitatea administrației Fritz, administrație în care și eu au un viceprimar. 

Alin Nica reia tema alianței dintre PNL și USR la Timișoara și spune că nu există înțelegere între cele două partide „sub nicio formă”. „Când se vor ridica măcar la 10% din realizările administrației liberale precedente atunci pot să ia cuvântul, să mai și atace.”, a completat Nica. Așa că liberalii se pregătesc deja de alegerile din 2024, deocamdată cu sondaje.

„Avem de unde alege. Avem mai multe variante pe care le testăm. Am făcut recent un sondaj de opinie și un singur lucru vă pot da: PNL este partidul numărul 1 în Timișoara, în momentul de față. Am sondat toți posibilii candidați ai PNL pentru alegerile de peste 2 ani. Nu mă gândesc să candidez la Primăria Timișoara, mai am proiecte de dus la bun sfârșit la CJ. În sondaj am pus candidatura mea la CJ. Stau foarte bine, consolidat față de rezultatele alegerilor anterioare.”, a spus Alin Nica fără să precizeze perioada în care a fost realizată cercetarea, eșantionul sau instituția care l-a făcut.

Cu privire la o potențială schimbare a lui Cosmin Tabără din funcția de viceprimar, Alin Nica spune că dacă acest lucru s-ar întâmpla, ar fi foarte grav.

„Cosmin Tabără nu poate fi schimbat decât printr-o alianță USR-PSD pe care eu nu o văd probabilă, dar dacă s-ar întâmpla, ar fi foarte grav. În acest caz, PSD ar fi un partid oportunist, văzând că principalii opozanți ai administrației Fritz sunt cei de la PNL, în momentul de față. Din această perspectivă, ce a făcut domnul primar Fritz cu alianța aceea de conjunctură, ca să își facă majoritate, cu un fost membru liberal, Ambruș, mi se pare o golănie. Orașul e murdar cum nu a fost de foarte multă vreme, administrația Fritz ține oamenii în frig, vedem problemele de infrastructură, vedem o bălteală în Timișoara pe care o sancționăm până vom reuși să scăpăm de această plagă care este administrația USR pentru municipiul nostru reședință de județ.”, a concluzionat Nica.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/