Director nou la Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin! Pe cine a ales ministrul Nelu Tătaru de această dată?

Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin și-a schimbat din nou conducerea după ce Romeo Dumitrescu și-ar fi dat a doua oară demisia din funcție. Pe cine a selectat de data asta ministrul Nelu Tătaru să țină frâiele instituției?

O adevărată telenovelă s-a scris în această perioadă sensibilă la Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin, una dintre cele mai importante instituții în gestionarea pandemiei de coronavirus. A fost dat jos vechiul director, Dan Miloș, a fost pus Romeo Dumitrescu, a plecat Romeo Dumitrescu, a fost repus Dan Miloș și detașat după doar o zi tocmai la Giurgiu. A revenit „în teren” Romeo Dumitrescu, deși susținea sus și tare că și-a îndeplinit menirea în fruntea instituției, doar ca să își dea din nou demisia, spunând că s-a săturat de umilințe și de salariul mizerabil. Cel puțin asta a declarat prin presă, că DSP Caraș-Severin nu a trimis niciun act oficial până acum privind plecarea lui Romeo Dumitrescu.

CITEȘTE ȘI:

A plecat sau nu Romeo Dumitrescu din fruntea DSP Caraș-Severin?

Nebunia continuă! Directorul DSP Caraș-Severin, trimis la Giurgiu după o zi de la repunerea lui în funcție!

INCREDIBIL. Ministerul Sănătății îl readuce pe Romeo Dumitrescu la șefia DSP, după ce l-a dat jos acum o săptămână

După aproape două săptămâni de la așa-zisa demisie a medicului chirurg, Direcția de Sănătate Publică ne spune că de astăzi instituția va fi condusă de Marinela Popovici, de data aceasta o persoană din interiorul Direcției, care a îndeplinit până acum funcția de director executiv adjunct economic. Numirea a fost făcută prin ordin de ministru, emis astăzi. Mandatul va fi de maximum 6 luni. Asta dacă nu mai apare vreo schimbare între timp…

Sursa foto: Facebook

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/