A plecat sau nu Romeo Dumitrescu din fruntea DSP Caraș-Severin?

untitled design set 970x90 px

Zvonurile din această dimineață anunță că Romeo Dumitrescu nu s-ar mai afla în fruntea Direcției de Sănătate Publică din Caraș-Severin. Până acum însă e o liniște totală, numai în interiorul instituției ar fi vâlvă mare…

Pus pe funcție în data de 10 aprilie pe motiv că directorul Daniel Miloș nu ar fi gestionat cum trebuie problema coronavirusului, Romeo Dumitrescu și-ar fi dat astăzi demisia sau ar fi fost demis, potrivit zvonurilor lansate tocmai din tabăra liberalilor. Acestea nu au fost până acum confirmate, dar nici infirmate, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică din Caraș-Severin păstrând până acum o liniște absolută.

Cine ar veni în locul lui Romeo Dumitrescu? Nimeni alta decât Tudorița Nicula, șefa Organizației Femeilor Liberale din Caraș-Severin, potrivit acelorași surse din interiorul PNL. Tudorița Nicula a ocupat în trecut și funcția de director al Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin.

publicitate ziar expresb 1000x100

Rămâne de văzut cum stau lucrurile și care sunt motivele din spatele posibilei plecări a lui Romeo Dumitrescu, autointitulat „ministrul Sănătății în Caraș-Severin”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/