Direcția Județeană Agricolă Caraș-Severin are șef nou!

După ce la jumătatea lunii aprilie, Felicia Gabriela Mehedințu, directorul executiv al Direcției pentru Agricultură Caraș-Severin, a fost pusă sub urmărire penală de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, pentru mai multe infracțiuni prin care instituția ar fi fost prejudiciată cu suma de 902.772 de lei, contractul de muncă al acesteia a fost suspendat până când instanța se va pronunța în privința vinovăției sau nevinovăției sale.

În acest context, începând din această lună, cea mai mare instituție agricolă din județ are șef nou, unul interimar, în persoana inginerului Liviu Munteanu.

Absolvent al Facultății de Zootehnie din Timișoara, Liviu Munteanu lucrează la Direcția Județeană Agricolă din anul 2017, în cadrul Serviciului Implementare Politici în Agricultură. În trecut, Munteanu a fost șef Serviciu Elaborare Proiecte Europene la Camera Agricolă Caraș-Severin și, pentru o scurtă perioadă, director adjunct în cadrul aceleiași instituții. Între anii 2014-2017, a fost consilier superior pe probleme de agricultură și dezvoltare rurală la Consiliul Județean Caraș-Severin, iar în 2013 își obține doctoratul în științe agricole la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Metoda „Dragnea”, aplicată la Direcția pentru Agricultură Caraș-Severin! Paguba depășește 900.000 de lei!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/