Pagube fără număr, zero alcoolemie!

explo 1000x200

Accidentul care a zguduit un oraș întreg ieri, la orele prânzului, n-a fost „stropit” cu alcool. Deși au existat voci care au susținut că incidentul produs în zona Muncitoresc a fost „opera” unor tineri teribiliști, care au prins curaj după câteva pahare, polițiștii spun altceva.

Trei mașini au fost făcute praf ieri, la orele prânzului, pe Strada Castanilor din Reșița, în cartierul Muncitoresc. Numai norocul a făcut ca, în momentul impactului, cele 3 mașini izbite să fie parcate, fără nicio persoană în apropiere.

La prima vedere, un șofer a apăsat mult prea tare pedala de accelerație drumul drept, ceea ce a dus la pierderea controlului asupra bolidului de lux, un Audi Q7. Martorii au vorbit despre 140 km/h, dar tot ei au fost cei care au anunțat că în mașină se aflau doi tineri, isprava lor fiind pusă pe seama teribilismului și a alcoolului. Fals, spun însă polițiștii cărășeni.

La volan se afla un bărbat de 44 de ani, iar pe scaunul din dreapta, un altul de 30. Șoferul „conducea un autoturism din direcția centru către cartierul Muncitoresc pe banda a doua de circulația. La intersecția semaforizată dintre străzile Oituz, Castanilor și Călărașilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism parcat, care ar fi fost proiectat într-un alt autoturism parcat pe marginea drumului, care la rândul său a fost proiectat într-un al treilea autoturism, toate cele 3 mașini acroșate fiind parcate regulamentar în momentul impactului pe locuri de parcare special amenajate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero”, spune Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Cei doi bărbați din mașină au ajuns la spital cu răni ușoare, care nu le-au pus viața în pericol. Cel mai probabil, șoferul va fi nevoit să îi despăgubească pe cei trei proprietari ale căror mașini au fost izbite în plin.

banner 970 x 250