Polițiștii l-au prins pe minorul care a lovit cu picioarele o femeie în cel mai mare centru comercial din vestul țării

explo 1000x200

Tânărul care a atacat o femeie în Iulius Mall, marți seară, are 15 ani și este cercetat de polițiști pentru tâlhărie calificată. Magistrații au dispus reținerea lui pentru 30 de zile. 

Polițiștii din Timișoara l-au identificat și prins pe băiatul care a furat o sumă de bani dintr-un magazin din Iulius Mall, iar apoi a lovit o femeie, cu picioarele, în timp ce încerca să fugă. Tânărul în vârstă de 15 ani este din județul Caraș-Severin, spun polițiștii.

„(…) Când a părăsit locul faptei (n.r, magazinul din care a furat), a fost observat de către o femeie care a încercat să îl oprească, însă pentru a-și asigura scăparea a lovit-o pe femeie în zona coapsei stângi. Acesta a fost depistat în cursul zilei de azi (n.r, vineri) de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara. Este vorba despre un minor de 15 ani din Caraș-Severin, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Băiatul a fost prezentat, vineri, instanței pentru dispunerea unei măsuri preventive, iar magistrații au decis reținerea lui pentru 30 de zile.

Marți seară, o femeie din Timișoara a fost atacată în cel mai mare mall din oraș de un tânăr care fugea pe scările rulante, cu o poșetă în mână. Femeia încercase să îl oprească, după ce a auzit o alta care striga după ajutor. În urma loviturii, femeia a căzut pe scări. La rândul lor, reprezentanții mall-ului au transmis că incidentul a fost unul spontan și nu a fost semnalat companiei care asigură serviciile de pază și securitate din ansamblul Iulius Town Timișoara, acesta fiind motivul pentru care nu a fost posibilă intervenția în timp util.

CITEȘTE ȘI: O femeie a fost lovită cu picioarele de un tânăr, în cel mai mare centru comercial din vestul țării. Oamenii și un agent de pază au urmărit nepăsători scena

banner 970 x 250