Liberalii au găsit deja înlocuitor pentru Tinu Vidaicu!

„Mandatul” lui Tinu Vidaicu la Consiliul Județean Caraș-Severin se apropie de final. Numit de Romeo Dunca în iarnă în funcția de administrator al județului, acesta este pe cale să părăsească instituția cât de curând. Iar liberalii par să fi găsit deja un înlocuitor.

Biroul Permanent Județean al PNL Caraș-Severin, întrunit astăzi în ședință, a hotărât în unanimitate ca acesta să fie înlocuit cu Andrei Ungur, actualul secretar de stat de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Chiar dacă Ungur va declina propunerea partidului, înlocuirea lui Tinu Vidaicu rămâne valabilă. Cunoscutul DJ plătește astfel greșelile din ultima săptămână când, după cum susțin liberalii, i-a amenințat pe consilierii județeni ai PNL pentru că au votat un proiect de hotărâre promovat de consiliera PSD Gabriela Stuparu, dar și pentru mesajul din Joia Mare postat pe rețelele de socializare, prin care și-a invitat fanii la distracție la Ponton Casa Baraj.

La ședința de azi a PNL, potrivit surselor noastre, nu au participat nici Romeo Dunca, nici primarul Reșiței, care este șeful organizației municipale, Ioan Popa.

CITEȘTE ȘI: După înjurăturile și amenințările la adresa consilierilor PNL, Dunca e obligat să schimbe muzica în Consiliul Județean!

Întrebat de situația creată, Andrei Ungur ne-a declarat: „Am fost luat și eu prin surprindere de această propunere. Ceva, ceva știam dinainte, doar că ea a venit mai repede decât credeam. În principiu, sunt de acord, doar că, înainte de toate, voi avea o discuție cu domnul președinte Dunca în privința responsabilităților pe care le voi avea în această funcție”.

Ungur consideră că renunțarea la funcția deținută la București pentru revenirea în Caraș-Severin nu este nici pe departe un minus: „Poate părea paradoxal, dar eu consider că este un pas înainte”, ne-a mai spus secretarul de stat originar din Caransebeș.