După înjurăturile și amenințările la adresa consilierilor PNL, Dunca e obligat să schimbe muzica în Consiliul Județean!

Tinu Vidaicu e pe punctul de a-și încheia cariera în administrația publică fiind obligat să plece pe ușa din dos de la pupitrul la care a fost instalat cu atâta entuziasm de președintele Romeo Dunca!

Mult prea frumos, deștept și bogat pentru un județ atât de amărât cum e Caraș-Severinul și cu oameni pe care îi desconsideră, Romeo Dunca e absolut convins că alegătorii din 27 septembrie 2020 l-au votat în număr mare pentru că au văzut în el un salvator, un om fără de care nu vor atinge bunăstarea niciodată, un garant al corectitudinii și înțelepciunii. Dunca respinge vehement ideea potrivit căreia liberalii l-au făcut președinte. Mai degrabă ar fi invers, el i-ar fi adus la putere în Banatul Montan. De aici și atitudinea acestuia, una care deranjează pe toată lumea și care l-a făcut să fie astăzi cam singur. Sunt puține excepții, în general din același cerc de interese. Tinu Vidaicu, mâna sa dreaptă, administratorul public al județului, spre exemplu. Numai că, probabil, din prea multă euforie, fostul DJ s-a instalat chiar el, cu acordul președintelui Dunca, la butoanele partidului și le-a cerut liberalilor să joace după cum le cântă, fără să facă vreun pas greșit. Consilierii județeni PNL l-au făcut însă. Și „l-au făcut în sânge”, după propria-i mărturisire, pe renumitul DJ!

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Ce înseamnă asta?! Înseamnă că au votat un amendament al opoziției la proiectul de buget prin care a fost stricată o socoteală. Ce a urmat?! Înjurături și amenințări cu bătaia la adresa acestora din partea lui Tinu Vidaicu. „Golănie pe față!”, au exclamat unii dintre liberalii vizați. Lui Dunca i s-ar fi dat imediat de ales. Ori îl trimite pe Tinu să cânte la altă masă, ori mâinile aleșilor vor rămâne jos la orice inițiativă a președintelui. Amfitrionul petrecerilor epice din Timișoara și Văliug și-ar fi arătat disponibilitatea de a părăsi funcția de administrator public al județului, dar Dunca nu vrea să schimbe muzica din CJ sub nicio formă. „Am transmis că poate e mai bine să demisionez, dar domnul președinte Romeo Dunca m-a rugat să mă liniștesc puțin că au fost multe pe umerii mei și să nu iau decizii la cald.”, a spus Vidaicu pentru expressdebanat.ro. Dunca se ține tare, e gata să dea din nou cu pumnul în masă și să înfrunte partidul care, vrea nu vrea, l-a făcut președinte.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/