Reşiţa e ca şi retrogradată din Liga Naţională!

Problemele cu care s-a confruntat în acest sezon echipa antrenată de Aihan Omer au lăsat urme serioase, iar şansele de a se salva de la retrogradare sunt infime.

HC Caraş-Severin a pierdut astăzi, 29-32 (15-17), pe teren propriu, cu CSM Bucureşti, al doilea meci al turneului care salvează sigur o echipă şi le trimite pe celelalte două la barajul cu ocupantele locurilor secunde în Divizia A. După acest nou eşec, handbaliştii reşiţeni mai pot evita barajul doar printr-o minune. Mai grav este însă că şi prezenţa la baraj este pusă sub semnul întrebării, deoarece lui Aihan Omer îi va fi imposibil să mai găsească pe cineva pentru a trimite în teren.

Pierderi grele

Partida de astăzi a început cum nu se poate mai prost pentru cărăşeni, care s-au văzut conduşi cu patru goluri după numai zece minute. Omer a cerut timp de odihnă prematur şi a fost obligat să-şi mai cheme o dată elevii la bancă în minutul 19, când diferenţa crescuse la cinci goluri. La un moment dat a ajuns chiar la şapte lungimi, dar finalul primei reprize i-a readus în meci pe jucătorii de la HC Caraş-Severin, iar oaspeţii au intrat la vestiare cu un avantaj de doar două goluri. În partea secundă, trupa lui Omer a reuşit să egaleze în mai multe rânduri, dar, rămasă fără creier, Rohozneanu ieşind accidentat, cu Stan doar în tribună, fiind suspendat, cu Vaidasigan având braţul în piuneze, cu Turcu trimis şi el între spectatori după un roşu direct şi cu Pârvan revenit pe teren după mai bine de un an de absenţă, nu a făcut faţă asaltului de final al bucureştenilor.

Antrenamente semiprofesioniste!

Aihan Omer spune că nu abandonează lupta, dar recunoaşte că misiunea de a salva echipa de baraj e aproape imposibilă. ,,Nu a fost un meci aşa cum l-am pregătit. Se pare că lotul nostru, după un campionat lung, a început să cedeze din toate punctele de vedere. Suntem foarte subţiri ca lot, s-a acumulat oboseala, antrenamentele nu sunt la un nivel profesionist, pentru că niciodată nu suntem şase la şase şi totul se face sub o formă semiprofesionistă. Am ajuns să jucăm cu Pârvan, revenit după un an de pauză şi trei antrenamente, cu Sas, la fel, forţăm cu jucători care la alte echipe nu ar prinde nici lotul de 25. Singurul lucru bun este că aceşti jucători, şchiopi cum sunt, au suflet mare şi intră pe teren pentru a salva această echipă. Cât timp mai avem o şansă, ne-o vom juca până la capăt”, a declarat antrenorul lui HC Caraş-Severin.

 Rămânem fără jucători!

Mai mult decât atât, Aihan Omer a recunoscut situaţia delicată despre care Express de Banat a avertizat în această dimineaţă, legată de expirarea contractelor majorităţii jucătorilor înainte de începerea turneului de baraj. ,,Este o problemă. Dacă jucătorii îşi doresc să-şi prelungească pentru cel puţin şase luni contractele vom conta pe ei. Nu se pot încheia contracte pe o lună sau pe trei săptămâni. Dacă sunt jucători care nu doresc să mai prelungească, atunci nu vom putea alinia o echipă de şapte oameni. Deocamdată nu s-a discutat nimic, deoarece am crezut în meciul ăsta şi în următoarele şi am sperat că putem evita barajul”, a explicat Omer.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644661338622″]

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Sunati la 112 ca am ramas in curul gol!! Foto expressdebanat Editare LuxPhotoFuchs

  2. Vlad Lupescu says:

    Inainte sau dupa apel, poatene dumireste cineva, cine si de ce ne-a lasat in c…. gol. Dezechiparea a inceput, cred, inainte de startul campinatului.