Specialiștii Microsoft și HP, la Reșița!

po 1000x100px (3)

Cele mai recente gadgeturi sunt expuse pentru publicul curios în cadrul celei de-a doua ediții a expoziției Computer Gadget Show. Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița găzduiește evenimentul pentru a sprijini, din nou, mediul de afaceri local.

Branduri de notorietate globală și-au expus aparatele de ultimă generație pe holul universității, unde zeci de studenți și de curioși s-au delectat cu cele mai noi tehnologii. Întregul eveniment este organizat ca parte din programul universității de asistență pentru întreprinzătorii locali. „Universitatea noastră are datoria de a susține comunitatea locală și să o ajute în strădaniile de dezvoltare, pentru că numai împreună vom putea să generăm locuri de muncă, prin dezvoltarea întreprinzătorilor locali. Nu urmărim doar numeric o creștere a numărului de locuri de muncă, ci și pregătirea unor absolvenți care să fie foarte pregătiți în domeniile de bază din regiune”, a explicat Doina Frunzăverde, rectorul universității.

Microsoft și HP, două nume cu rezonanță în lumea gadgeturilor de ultimă generație, luptă alături de Universitatea „Eftimie Murgu” pentru sprijinirea întreprinzătorilor mici și mijlocii. „Mulțumim pentru găzduire atât Universității, cât și Camerei de Comerț. Noi suntem extrem de deschiși în a oferi soluții și suport IMM-urilor, suntem convinși că numai prin intermediul firmelor mici și mijlocii putem să ne descurcăm și noi. Avem programe dedicate pentru IMM-uri pentru a se dezvolta, avem program de training pentru firme mici și mijlocii”, a explicat Adrian Ionescu, reprezentantul Microsoft la Reșița.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644256344890″]

banner 1000 x 100 hd

Brandurile de notorietate globală, alături de firma Centrul de Calculatoare din Reșița, au adunat în prima zi de expoziție zeci de oameni cu influență în mediul local de afaceri, dar mai ales studenți și tineri curioși. Aceștia au testat noile tehnologii și au rămas de-a dreptul încântați de exponatele de ultimă generație.

Sunt foarte încântat de această expoziție. Am avut ocazia să testez și noile manete de playstation și sunt foarte comode. M-au prins jocurile de la intrare și nu am apucat să arunc decât un ochi în sală, dar am să vizitez toate standurile”, a explicat unul dintre tinerii prezenți la eveniment.

03 britannia 1000 x 100 gif