Dezamăgit, dar nu dezarmează! Pană le mai dă o şansă lui Manole şi Popescu!

Metalul a pornit cum nu se poate mai prost în actuala stagiune a Ligii a II-a de fotbal, cu o înfrângere ruşinoasă pe teren propriu şi cu mari neînţelegeri la nivelul acţionariatului. În plus, echipa a fost părăsită şi de galerie. Cu toate acestea, antrenorul Marian Pană crede că va prinde şi vremuri mai bune în Valea Domanului.

 

După 0-5 cu Olimpia Satu Mare, cu doi jucători daţi afară şi cu unul care a dezertat pe motiv că a suferit o puternică depresie în urma comentariilor făcute ca urmare a unei greşeli impardonabile, cu aceeaşi ruptură la nivelul acţionarilor, atmosfera numai grozavă nu poate fi la gruparea din Valea Domanului. Marian Pană încearcă să ţină capul sus şi asta le cere şi elevilor săi, pentru că, dacă toată lumea se resemnează deja, atunci Metalul are toate şansele să fie ruşinea campionatului. „Teoretic, lucrurile se pot îndrepta, eu încă sper, am încredere în băieţii ăştia care au rămas şi pe care îi consider de mare caracter. Au fost mulţi, am rămas mai puţini, dar probabil că au rămas cei mai sinceri şi cei mai corecţi faţă de meseria de fotbalist. Sunt încrezător, deşi puterile noastre sunt limitate având în vedere că suntem foarte puţini. Sperăm să facem faţă jocului de sâmbătă şi să speculăm poate şi lipsa de formă a echipei din Vâlcea, care nu a reuşit să câştige la Caransebeş nici măcar un punct, în condiţiile în care a condus la pauză”, a declarat tehnicianul pentru expressdebanat.ro.

Nervozitatea excesivă din vestiar s-a simţit încă de la primul meci, când Manole, un tânăr foarte talentat, dar căruia i s-a urcat fotbalul la cap mult prea devreme, a refuzat să ia loc pe banca de rezerve sau când Liuba i-a spus foarte senin antrenorului că nu vrea să intre în teren. Ambii au fost puşi pe liber imediat după meci. Popescu, care a greşit copilăreşte la unul dintre golurile de sâmbătă, n-a mai venit nici el la echipă. Pană, forţat şi de împrejurări, e dispus să le mai dea o şansă la doi dintre ei. „Liuba e capitol încheiat pentru mine. Pentru Manole şi Popescu, care nu s-au prezentat, pot face un compromis în interesul echipei. Am vorbit cu ei şi dacă îşi schimbă ideile pe care le au în acest moment aş putea poate să-i reprimesc. Depinde numai de ei. Ar fi nevoie de ei, e nevoie de orice jucător sincer şi corect cu meseria pe care şi-a ales-o”, a mai spus Pană.

Juniorii Szijj, Banac şi alţi câţiva continuă să se pregătească sub comanda lui Marian Pană, dar ei nu au deocamdată drept de joc pentru Metalul, situaţie greu de înţeles pentru antrenorul rosso-nerilor. „Situaţia lor?! Sper să nu se supere nimeni, dar e ca şi cum ţi-ai pune piedică singur. Juniorii noştri, pe care i-am antrenat o lună şi jumătate, să nu poţi să-i foloseşti?! Chiar mi se pare deranjant, dar dacă acesta e regulamentul… E regretabil. Nu e în regulă”, a comentat tehnicianul.

Acesta a vorbit şi despre atmosfera de la club, despre aşteptările pe care le are de la cei doi acţionari, Consiliul Local Reşiţa şi Cătălin Rufă. „Am vorbit cu toată lumea, toţi suntem dezamăgiţi, dar în condiţiile în care ne desfăşurăm activitatea într-un fel lucrurile sunt normale. Atmosfera între noi, între jucători, e foarte bună, dar planează aşa o stare de nervozitate asupra tuturor. Eu încă aştept ca lucrurile să se rezolve, să vină banii la echipă, să începem să transferăm câţiva jucători. A trecut doar o etapă, ne putem relansa. Aştept să se întâmple şi lucruri bune. Avem nevoie de multe lucruri în acest moment”, a mai declarat Marian Pană.

Comments

 1. Cristi80 says:

  Mare rusine gunoiule!!! Jos cu RUFA! Ti-ai adus numai gunoaie la echipa …pana e gunoiul nr. 1 …a venit la echipa ca sa ii tina RUFA familia …asta e singuru lui scop huooo! Nu ne mai dorim echipA asta …mai bine liga a3a decat cu astia doi! Stepanescule, trezeste’tee!

 2. GRN says:

  Ce se intampla aici e club e mafia pe fata!!!!!!!!!!!!!!! Se pun bani la pariuri pe resita si mai e ceva de discutat? Nu numa jucatorii, ci si alte nume mari ale resitei din fotbal bine inteles ! Rusineeeee

 3. GRN says:

  Si apropo mai am o întrebare de ce nu ne punem problema ca au plecat oameni de caracter de la echipa! Oare de ce VALI BOŞCA marea legenda a lu Reșița nu mai e oare de ce sau luat 5 goluri

 4. GRN says:

  Sant asa multe probleme prea multe dar la asta vreau răspuns dac ma pote ajuta cineva

 5. Alina says:

  Huo mafia siciliana! Sa va fie rusine ca ati făcut orasul de rusine!!! Huo huo huo panaaa =panaramaaa

 6. GRN adevarat says:

  GRN ,te semnezi cu un nume fara a face parte din brigada respectiva. Daca ai face parte ai sti raspunsurile pe care le ceri Orice suporter infocat al culorilor ros negre sunt bine informati. Acum ” GRN ” discutiile si comenturile nu isi mai au locul . O buna parte a suporterilor si locuitorilor orasului , au parasit echipa de liga 2 si vor merge in liga 4 alaturi de Scolar Resita in speranta unei noi echipe locale. Cei care sambata sunteti liberi ,veniti la ora 11 in Valea Domanului la ora 11 sa sustinem impreuna Scolar Resita in meciul cu Buchin. Cu ajutotul tuturor aceasta echipa in 2-3 ani ar putea fi in lig 2 si atunci aceasta echipa va fi doar a noastra, fara actionari ca dinel staicu , dan izvernari , catalin rufa . HAI RESITA !