Horică Vădrariu rămâne în cătuşe! Îl aşteaptă alţi ani grei de puşcărie!

Infractor cu pedigri, Horia Vădrariu, fostul colaborator al Consiliului Judeţean Caraş-Severin şi consilier al preşedintelui Frunzăverde, rămâne în arest preventiv, ca urmare a deciziei Curţii de Apel Timişoara de ieri!

Vădrariu, om de casă al PDL, a fost condamnat în mai multe dosare şi doar faptul că infracţiunile comise au fost concurente l-a scăpat de foarte mulţi ani de închisoare. A rămas ca în final să execute trei ani şi zece luni de puşcărie. Imediat ce s-a văzut pus în libertate, Horică Vădrariu s-a apucat din nou de ce ştie el mai bine. De data aceasta nu a mai umblat cu cecuri fără acoperire, ci a intermediat o şpagă dată de un poliţist de frontieră pentru ca soţia sa să primească un post de asistentă medicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa. Numai că, surpriză! De data aceasta nimeni nu s-a lăsat uns şi șeful comisiei de examinare, Marian Sorca, a formulat un denunţ. Prinşi în flagrant, Horică Vădrariu şi poliţistul de frontieră Cristian Vijijoii au fost arestaţi preventiv de Tribunalul Caraş-Severin. Svetlana, soţia omului legii, a fost plasată sub control judiciar.

Vijijoii şi Vădrariu au contestat decizia instanţei de fond, dar fără prea mare folos. Curtea de Apel Timişoara a respins ca nefondate contestaţiile formulate de inculpați, menţinând încheierea atacată.

 

 

foto: argument-cs.ro